Kate Upton:

Toppløs-shooten gikk helt galt

Supermodellen måtte tenke raskt da bølgene kom for nære.

TATT AV «BØLJAN BLÅ»: Det ble for mye forSupermodellen Kate Upton da en stor bølge skylte over henne under en fotoshoot i Aruba. Foto: Stella Pictures
TATT AV «BØLJAN BLÅ»: Det ble for mye forSupermodellen Kate Upton da en stor bølge skylte over henne under en fotoshoot i Aruba. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den verdenskjente supermodellen Kate Upton (25) har prydet flere av forsidene til Sports Illustrated gjennom årens løp.

Tidligere denne uken var det nok en gang duket for fotoshoot for det kjente magasinet, men da gikk alt galt for supermodellen.

Mens Kate poserte toppløs for fotografene i vannkanten på den karibiske øya Aruba, kom det en diger bølge og veltet henne over ende.

Saken fortsetter under bildet:

HOLDER FAST: Fotografen forsøker å redde Kate Upton fra bølgen. Foto: Stella Pictures
HOLDER FAST: Fotografen forsøker å redde Kate Upton fra bølgen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kate måtte tenke raskt, men klarte ikke skjule brystene i det hun falt brutalt på stenen hun sto på.

Fotografen forsøkte å strekke ut en hjelpende hånd, men stenen var for glatt og bølgen ble for mye for den unge supermodellen.

Saken fortsetter under:

GLIPPER TAK: Stenen er for glatt for Kate Upton og fotografen glipper taket. Kate faller hardt ned på stenene bak henne. Foto: Stella Pictures
GLIPPER TAK: Stenen er for glatt for Kate Upton og fotografen glipper taket. Kate faller hardt ned på stenene bak henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge Daily Mail kom heldigvis Kate og resten av teamet unna med kun noen skrammer.

Kort tid var Kate på beina igjen, og teamet fortsatte videre med fotoshooten. Dette er fjerde gang hun stiller opp for magasinet.

- Ønsker å være sterk og sunn

Etter å ha stilt på forsiden til det anerkjente magasinet Sports Illustrated i både 2012 og 2013, gjorde 25-åringen et comeback i «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2017» i februar.

Nettstedet Us Weekly siterte deler av intervjuet fra utgaven av Sports Illustrated-utgaven den gang, der Kate blant annet snakket om forholdet hun har til sin egen kropp.

- I år hadde jeg en helt annen tankegang om kroppen min, og i stedet for at jeg alltid skal prøve å passe inn i en spesiell størrelse, ønsker jeg å være sterk og sunn, sa hun og utdypet:

- Folk skammer seg over å se dårlig ut én dag, men det er helt greit å ikke elske seg selv hvert eneste sekund hver eneste dag. Sett pris på hva kroppen din kan gjøre, sa hun videre.

Gjorde narr av Kate

Comebacket av magasinforsiden ble avslørt da hun gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live» samme måned.

Mens talkshowvert Jimmy Kimmel (50) annonserte nyheten under sendingen, dro han opp flere forskjellige og humoristiske forsidevarianter før han omsider viste fram de tre riktige coverutgavene.

Et av Kimmels redigerte bilder viste Kate som var begravd i en stor haug med sand.

- Veldig sexy, sa hun lattermildt.

COVER: Kate Upton på coveret til Sports Illustrated Swimsuit Issue-utgave. Video: CNN. Vis mer

Ble bedt om å gå ned i vekt

Kate Upton har blitt kjent for å ikke ha en tradisjonell, syltynn modellkropp. Det har ikke bare ført med seg positive ting.

I fjor sa hun til bladet Glamour at folk fra bransjen har bedt henne om å gå ned i vekt.

- Jeg forsøkte først å gå på diett for å bli det de ønsket, men jeg innså etter hvert at det ikke var realistisk. Dette er min kroppsform. Jeg måtte stenge det ute, sa hun.

En annen ting blondinen har kjent på, er negative kommentarer i sosiale medier. Det har hun med tida lært å håndtere.

- I starten var det vondt. Men her om dagen leste jeg noen negative kommentarer og tenkte over at de var morsomme. Så jeg vil tro at det ikke skader meg nå, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg kan jo ikke si nei til å gjøre comeback på Paradise Hotel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer