EKSPONERT: Lily Allen er ikke uvant med å stille opp toppløs, men det ble ekstra flaut da meldingen ble sendt feil. Foto: Stella
EKSPONERT: Lily Allen er ikke uvant med å stille opp toppløs, men det ble ekstra flaut da meldingen ble sendt feil. Foto: StellaVis mer

Toppløs-MMS sendt til feil mann

Flau Lily Allen etter MMS-tabbe.

SEHER.NO: Sangstjernen Lily Allen (23) har en tendens til å skape trøbbel omkring seg selv. Nylig ble hun fotografert kyssende på kunstmogulen Sam Taylor-Wood, noe som kan føre til en meget stygg skilsmisse.

Nå har hun rotet det til igjen, men denne gangen på en mye mindre skala.

23-åringen har nemlig send et bilde av seg selv toppløs til Kaiser Chiefs-frontfigur Ricky Wilson. Problemet var bare at det ikke var han bildet skulle til.

Allen ble mandag intervjuet på radio av Chris Moyles angående episoden.

- Ricky kom til meg og fortalte: "Jeg fikk en rar tekstmelding her om dagen fra Lily Allen. Det var bilde av henne toppløs. Så jeg lurte på hvorfor i all verden sendte hun den? Og et minutt senere, kom det en melding til, der det sto at det var feil Ricky", sa Chris.

Lily - som tidligere har sunget backup-vokal for Rickys band - innrømmet at det hadde blitt feil, og at det var en annen musiker som skulle fått bildet.

- Det var veldig flaut. Jeg var fullstendig toppløs. Bildet var ment for Rick Astley, sa Lily.

Men for 23-åringen er det ikke uvant kost å være toppløs foran kameraet. Det er ingen hemmelighet at sangerinnen har tre brystvorter, og den tredje viste hun nylig frem under et intervju med nederlandsk TV.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset kan koste ham 500 mill.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.