Toppløs hos Idol-Sandra

Toppløsbildene av Idol-Tone tilgjengelige på Sandras blogg.

RASER: Tone Damli Aaberge er i harnisk over puppebildene. Foto: TV 2
RASER: Tone Damli Aaberge er i harnisk over puppebildene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter at hun ble snikfotografert av en amatørfotograf under en privat ferietur til Ayia Napa, har Idol- og "Skal vi danse"-deltaker Tone Damli Aaberge opplevd å få toppløsbildene spredd utover internett.


SE HER: Idol-Tone i harnisk etter snikfotografering


I går var bildene også å finne på Idol-kollega Sandra Lyng Haugens blogg!


Ifølge Nordlys skal fotografen ha gått inn på forumet til Sandras mobilblogg og lagt ut en link til bildene. Dermed ble Mosjøen-jenta ufrivillig dratt inn i puppeskandalen.


Bildene, som viser Tone og et par venninner som slapper av ved bassengkanten, ble ifølge Side 2 tilbudt for salg til flere norske medier. Samtlige avslo, med unntak av pornobladet Aktuell Rapport som i går la ut bildene på sine nettsider under tittelen "EKSTRA: Sjekk Idol-Tones stolte ung-pupper".


Tone selv raser mot bildene.


- Det er helt forferdelig, spesielt for venninnene mine som også er avbildet. Det er klart man soler seg lettkledd i Syden, men jeg tenkte ikke at det skulle få slike konsekvenser, sa Tone tidligere i uken til Her og Nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer