Topper VG-lista

To måneder etter at han døde, fikk Jan Werner Danielsen oppfylt sin drøm.

GODE SAMMEN: - En fantastisk nyhet, sier Jan Werners venn og manager Febe Rognstad om topplasseringen. Her sammen med artisten som døde for knapt to måneder siden. Foto: Se og Hør
GODE SAMMEN: - En fantastisk nyhet, sier Jan Werners venn og manager Febe Rognstad om topplasseringen. Her sammen med artisten som døde for knapt to måneder siden. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stemmen lever videre!

Jan Werner Danielsens album "Stronger" topper VG-listen denne uken.

- En fantastisk nyhet! Det var jo nettopp dette han ville - å nå førsteplassen, sier Werners manager og nære venn, Febe Rognstad til VG.

Ifølge avisen kom Werners forrige album, "Singer Of Songs", aldri høyere enn annnenplass på VG-lista.

Under produksjonen av "Stronger" - som ble gitt ut etter Werners død - sa den folkekjære artisten til Rognstad at "nå må vi komme på førsteplass".

- Det var hans største drøm, det har han jobbet så hardt for dette året. Og nå blir drømmen oppfylt, sier en glad Rognstad til VG.

Hverken hun eller familien var i tvil om at platen måtte gis ut, til tross for Jan Werners plutselige og overraskende bortgang.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer