GRÅTENDE: Anna Rasmussen stormet ut av sin egen premierefest. Bloggeren var ikke forberedt på at det ville dukke opp «folk hun ikke ante hvem var» på festen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GRÅTENDE: Anna Rasmussen stormet ut av sin egen premierefest. Bloggeren var ikke forberedt på at det ville dukke opp «folk hun ikke ante hvem var» på festen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Anna Rasmussen:

Toppbloggeren stormet gråtende ut fra sin egen premierefest

- Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker.

(Seoghør.no): Torsdag kveld var det duket for premierefest for den nye sesongen av TV 2-programmet, «Bloggerne».

Det kan imidlertid se ut til at festen ikke ble like morsom for alle.

Toppblogger Anna Rasmussen (20) skriver dagen etter på bloggen sin at hun valgte å forlate premierefesten fordi det dukket opp folk hun ikke ante hvem var.

«Dessverre ble det alt annet enn kos med et glass vin, og det endte med at jeg forlot premieren før den i det hele tatt var begynt», skriver hun på bloggen sin fredag.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Kansellerte tv-opptreden

Rasmussen deler videre at hun hadde gledet seg til å se første episode sammen med samboeren Jan Lossius (23), og at de to hadde tatt plass i sofaen.

Saken fortsetter under bildet.

BLOGGERNE: Dette er de forskjellige bloggerne vi møter i TV 2-serien. Anna Rasmussen fikk ikke feiret premieren slik hun ønsket. Foto: Espen Solli / TV 2.
BLOGGERNE: Dette er de forskjellige bloggerne vi møter i TV 2-serien. Anna Rasmussen fikk ikke feiret premieren slik hun ønsket. Foto: Espen Solli / TV 2. Vis mer

Kvelden tok imidlertid en annen vending da de «ukjente» menneskene, som også angivelig skal ha «vorset i god tid før premieren» stilte seg foran tv-skjermene slik at de blokkerte for utsikten.

«Jeg var klar for å se episoden sammen med de som faktisk har bidratt til årets sesong, de som har stått på å laget det produktet som skulle vises til oss for første gang. Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker jeg ikke aner hver er, og som for første gang fikk oppleve gratis champange.»

Til tross for at Rasmussen - ut fra bildene i TV 2s artikkel å dømme - så ut til å hygge seg på festen, tok bloggeren til tårene og stormet ut av lokalet.

Det hele gjorde et så sterkt inntrykk på Rasmussen at hun så seg nødt til å avlyse dagens opptreden på «God Morgen Norge».

- Jeg ble skikkelig lei meg, og ville bare reise hjem, forteller Anna Rasmussen i en SMS til TV 2.

Selv forklarer kanalen at premierefesten forløp på en «vanlig og anstendig måte».

- Hvis Anna føler noe annet, synes vi det er trist. Vi ønsker selvfølgelig at alle som er tilstede på en slik feiring skal ha en fin opplevelse, sier pressekontakt for «Bloggerne» i TV 2, Nina Engh.

Anna har senere reist hjem til Søgne.

Spilte bort en halv million kroner

Anna Rasmussen driver en av landets mest leste blogger, «Mamma til Michelle», der hun deler innblikk i sitt liv som ung trebarnsmor.

BLOGGER: Jan skriver stadig vekk innlegg på bloggen til Anna og har vært åpen om spillproblemene sine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BLOGGER: Jan skriver stadig vekk innlegg på bloggen til Anna og har vært åpen om spillproblemene sine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Innimellom skriver også samboeren hennes, Jan Lossius (23), gjesteinnlegg på den populære bloggen.

Sist måned fortalte Lossius blant annet at han tidligere hadde slitt med spillavhengighet og at han kunne tape store summer på én og samme kveld:

«I flere år slet jeg med spillavhengighet, og kunne tape titusener på en kveld.»

I tillegg til deres felles sønn Lucas, har Anna også datteren Michelle (5 1/2) og sønnen William (1 1/2), fra to tidligere forhold.

For å ha kontroll på økonomien i dag, har de begge oversikt over hverandres kontoer.

«Jeg vet at gambling har ødelagt ganske mange familier tidligere, og er veldig bestemt på at det ikke skal skje her i huset,» delte Jan i innlegget før han avslutningsvis oppfordret andre med spilleproblemer til å snakke åpent om det.

LES OGSÅ: - «Farmen»-hetsen ble plutselig til varme ord