Anna Rasmussen:

Toppbloggeren stormet gråtende ut fra sin egen premierefest

- Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker.

GRÅTENDE: Anna Rasmussen stormet ut av sin egen premierefest. Bloggeren var ikke forberedt på at det ville dukke opp «folk hun ikke ante hvem var» på festen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
GRÅTENDE: Anna Rasmussen stormet ut av sin egen premierefest. Bloggeren var ikke forberedt på at det ville dukke opp «folk hun ikke ante hvem var» på festen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Torsdag kveld var det duket for premierefest for den nye sesongen av TV 2-programmet, «Bloggerne».

Det kan imidlertid se ut til at festen ikke ble like morsom for alle.Toppblogger Anna Rasmussen (20) skriver dagen etter på bloggen sin at hun valgte å forlate premierefesten fordi det dukket opp folk hun ikke ante hvem var.

«Dessverre ble det alt annet enn kos med et glass vin, og det endte med at jeg forlot premieren før den i det hele tatt var begynt», skriver hun på bloggen sin fredag.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Kansellerte tv-opptreden

Rasmussen deler videre at hun hadde gledet seg til å se første episode sammen med samboeren Jan Lossius (23), og at de to hadde tatt plass i sofaen.

Saken fortsetter under bildet.

Kvelden tok imidlertid en annen vending da de «ukjente» menneskene, som også angivelig skal ha «vorset i god tid før premieren» stilte seg foran tv-skjermene slik at de blokkerte for utsikten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer