Jørgine «Funkygine» Vasstrand:

Toppblogger anker skjeggkre-dommen

Jørgine Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», gir ikke opp.

ANKER: Influenser Jørgine Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», anker skjeggkre-saken til lagmannsretten. Her fotografert på finalefest for «Bloggerne», en TV 2-serie hun medvirker i. Foto: Espen Solli / TV 2
ANKER: Influenser Jørgine Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», anker skjeggkre-saken til lagmannsretten. Her fotografert på finalefest for «Bloggerne», en TV 2-serie hun medvirker i. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vinter ble det kjent at toppblogger og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (30), kjent under aliaset «Funkygine», og ektemannen, fotballspiller Morten Sundli (29), skulle møte opp i Oslo tingrett etter en konflikt om et boligkjøp på Torshov i Oslo.

Etter at Sundli og Vasstrand oppdaget skjeggkre i sin nykjøpte leilighet, gikk de til søksmål mot tidligere eier, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner.

I februar tapte ekteparet i retten, etter at domstolen mente at reklamasjonen ikke ble gjort innen tidsfristen.

Ifølge Nettavisen måtte ekteparet betale boligeierens saksomkostninger på hele 114 000 kroner etter skjeggkre-tapet. Nå har de bestemt seg for å anke dommen.

JULETÅRER: Blogger Jørgine Massa Vasstrand skal feire jul på uvant vis i år. Det har hun imidlertid blandede følelser rundt. Vis mer

Dagens Næringsliv skriver at bloggparet anker saken til lagmannsretten, og at den vil bli berammet i mai neste år.

Jørgine Vasstrand har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser onsdag ettermiddag.

Uenige

Helt siden det ble kjent at Vasstrand og Sundli gikk til søksmål mot tidligere boligeier, har partene vært uenige.

Selgeren trodde opprinnelig at det var sølvkre som hadde invadert boligen, ifølge sluttinnlegget fra februar. Etter funn av skjeggkre, mener bloggeren og ektemannen at leiligheten er i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt.

- Skjeggkre har vært til stede i leiligheten i selgers eiertid, og vi kan ikke se at det foreligger noen rimelig grunn til at selger skulle være ukjent med dette, skrev ekteparet i sluttinnlegget, ifølge DN.

Noen uker etter at dommen falt, skrev hun følgende på bloggen om tapet.

- Vi er selvfølgelig skuffet og skjønner ikke hvorfor tingretten mener vi burde innsett at det dreide seg om skjeggkre på et tidligere tidspunkt. Vi hadde kjøpt leiligheten i god tro og stolte på selger som hevdet at hun hadde bodd med sølvkre i over ti år uten å skjønne at det var skjeggkre, skrev hun på bloggen, ifølge DN.

Populær blogger

Vasstrand regnes som en av Norges største bloggere. Det var i 2013 at 30-åringen begynte å legge ut treningsvideoer med barna sine Sokrates og Filippa.

Lite visste hun den gang hvilken kjedereaksjon av hendelser det ville utløse.

Seks år senere har 30-åringen født nok et barn. Vasstrand har også giftet seg på nytt. Hun har sjonglert familieliv, tv-innspillinger, blogging, treningsreiser, workshops og bokutgivelse - for å nevne noe.

Hun har vært å se i «Bloggerne» tidligere, men blir snart å se i sin helt egen serie. I «Funkyfam» får vi følge hele familien på deres opp- og nedturer i hverdagen.

Vasstrand er dessuten også å se på VGTV, der hun sammen med Vegard Harm lager underholdningsbaserte treningsvideoer.

LES OGSÅ: Avslører døtrenes strenge regime

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer