PUPPE-TRØBBEL: Jessica så ikke ut til å være klar over at den ene puppen var i ferd med å ramle ut da hun kom ut fra nattklubben. Foto: All Over Press
PUPPE-TRØBBEL: Jessica så ikke ut til å være klar over at den ene puppen var i ferd med å ramle ut da hun kom ut fra nattklubben. Foto: All Over PressVis mer

Topp-trøbbel for Jessica

Kombinasjonen alkohol og trang overdel ga Jessica Simpson problemer på byen.

SEHER.NO: Da den fraskilte "Newlyweds"-stjernen natt til mandag dro på byen i Hollywood, slet hun med å holde kontrollen på både beina og toppen.

Sex-bråkeren Jessica startet kvelden på nattklubben Parc før hun dro sammen med en mannlig venn til baren Winston's. Der festet paret ifølge amerikanske medier i flere timer.

Brunetten - som tidligere på kvelden hadde festet med popsøsteren Ashlee Simpson- ble gjenkjent av flere fans mens hun prøvde å hindre puppene i å sprette ut.

Jessicas venn - som skal være kjæresten til hennes kompis og stylist Ken Paves - prøvde så godt han kunne å geleide henne trygt fram til bilen.

Simpsons virkelige kjæreste John Mayer var ikke å se noe sted...

Kanskje var det nyheten om at eks-mannen Nick Lachey skal gifte seg på nytt, som har fått trusevennen Jessica til å feste ekstra hardt?

LES OGSÅ: Klår på Jessica Biels pupper, Jessica ble bortvist fra butikken
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.