MODELL PÅ TOPPEN: - Martine er kul, mener stylisten Jan Thomas. Mange nordemenn er enig i det og Martine topper kjendishitlista "Kremtoppen" på Sol.no.  Foto: tv3
MODELL PÅ TOPPEN: - Martine er kul, mener stylisten Jan Thomas. Mange nordemenn er enig i det og Martine topper kjendishitlista "Kremtoppen" på Sol.no. Foto: tv3Vis mer

Top Model-vinner gikk rett til topps

Martine danket ut Tone Damli Aaberge på Kremtoppen.

SEHER.NO: I snart to uker har Martine Lervik (17) fra Ålesund kunnet smykke seg med tittelen Norges neste Top Model.

Hun gikk av med seieren i TV3s realitykonkurranse, og ble lettere bedugget av champagnen som ble skjenket henne.

I januar blir hun å se på coveret av den norske utgaven av kvinnebladet Cosmopolitan.

- Jeg ble kjempefornøyd med henne. Jeg synes dette er at av de mest sofistikerte coverne vi har hatt. Hun er magisk og litt halvmystisk, sier Cosmopolitan-redaktør og "Top Model"-dommer Ingeborg Heldal til Seher.no.

Også modellspirenes veileder gjennom programserien Jan Thomas synes også at Martine har noe spesielt.

- Martine er kul. Hun er en utradisjonell skjønnhet. Hun har et ungt friskt og annerledes ansikt. Hun har en fantastisk kropp og hud. Og hun hadde evne til å ta direksjoner, har han sagt til Seher.no.

Martine har også gått rett inn i det norske folks hjerter, og på kjendis-hitlisten "Kremtoppen" på Sol.no, har hun som nykommer gått rett inn på førsteplass.

Dermed måtte stayeren Tone Damli Aaberge omsider vike plassen på toppen. Men selv ikke den populære artisten hadde en sjanse mot Martine denne uken.

Disse to sjarmerende jentene troner over andre kvinnelige kjediser som skijenta Therese Johaug, Gørild Mauseth, Mona Grudt og Jenny Skavland.

Blant utfordrerne denne uka finner vi nå nyforelskede Guro Huseby fra Jakten på kjærligheten på TV2. Det blir spennende å se hvor langt opp hun kommer i løpet av uka.

Gå inn og stem, og foreslå nye utfordrere her.

På lista over mannlige kremtopper ruver ingen ringere enn selve Kongen på toppen. Her har han slått kjente TV-fjes som Kristian Ødegård, Aksel Lund Svindal og Bjørn Hansen.

Synes du manne-lista trenger flere spreke utfordrer kan du si din mening her.

"Kremtoppen" er en populæritetsliste hvor ti kjente og aktuelle mennesker kjemper om å komme så høyt opp på listen som overhode mulig, og det er leserne som hver uke stemmer på sin favoritt, og kommer med forslag til nye kandidater.

LES OGSÅ: - Jeg er ydmyk og stolt