«Top Model»-sjef skutt og drept

Ble drept i eget hjem mens sønnen (6) var hjemme.

REGISSØREN DREPT: James Marcus Howe, Top Model-regissør, ble i slutten av november skutt og drept i sitt eget hjem. Nå har Tyra Banks og de andre fra det populære TV-showet mistet en god venn. Foto: Stella Pictures
REGISSØREN DREPT: James Marcus Howe, Top Model-regissør, ble i slutten av november skutt og drept i sitt eget hjem. Nå har Tyra Banks og de andre fra det populære TV-showet mistet en god venn. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: «America's Next Top Model»-regissør James Marcus Howe ble drept i sitt eget hjem i Los Angeles 27. november. Nå ber politiet om hjelp.

En representant for politiet i Los Angeles forteller til FOX411 at Howe, kona og parets seks år gamle sønn var hjemme da hendelsen fant sted.

Howe har i flere år samarbeidet med supermodellen Tyra Banks, som både er programleder og produsent for den populære serien.

Tyra dukket også opp i finalen av årets norske «Top Model»-sesong.

Tvang seg inn

PROGRAMLEDEREN: Tyra Banks har i flere sesonger ledet den populære serien, som her til lands har blitt sendt på TV3. Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDEREN: Tyra Banks har i flere sesonger ledet den populære serien, som her til lands har blitt sendt på TV3. Foto: Stella Pictures Vis mer

Én person skal ha banket på døren, mens to andre tvang seg inn da døren ble åpnet. Howe ble skutt og drept og kona ble skadet. Sønnen kom uskadd fra det hele.

«Det finnes ikke noe klart motiv bak drapet», skriver Fox News.

Tre personer er mistenkt i saken. Den første er beskrevet som en mørkhudet mann mellom 16 og 22 år. Mistenkt nummer to skal være mørkhudet og mellom 20 og 25 år. Den siste mistenkte er en mørkhudet kvinne. De tre skal ha stukket fra stedet i en 2000 Ford Mustang.

Howes bolig ligger i Eagle Rock-området, som skal ha slitt med mye kriminalitet den siste tiden.

- Det er kjempetrist. Alle er dypt triste, og det virker ikke som om det er noe som har skjedd helt tilfeldig, uten forbindelse til de mistenkte, sier en kilde ved «America's Next Top Model».

Howe har også jobbet med serier som «A Shot at Love with Tila Tequila», «American Ninja Warrior» og «Cake Boss».

LES OGSÅ: Avbrøt studiene - vant Top Model