Top Model-Siri sier nei til nakenhet og edderkopper

«Top Model»-programleder Siri Tollerød er krystallklar hver eneste gang hun blir tilbudt en modelljobb.

Siri Tollerød Foto: TV3
Siri Tollerød Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag er det premiere på årets sesong av TV3s realityserie «Top Model», hvor  den norske supermodellen Siri Tollerød debuterer som programleder.

Siden catwalk-gjennombruddet i 2007 har hun gått rundt 50 visninger hver sesong. Hun har gjort kampanjer for motegiganter som Alberta Ferretti, GAP, Miu Miu og John Galliano og vært Chanel-designer Karl Lagerfelds (79) personlige favoritt.

Livredd for edderkopper
Men til tross for sine mange opplevelser foran kamera og på catwalken avslører Siri til Seoghør.no at hun har to typer oppdrag hun konsekvent sier nei til.

- Jeg jobber ikke med edderkopper overhodet. Jeg er livredd for det. Det står i alle kontraktene mine.

- I tillegg stiller jeg ikke naken. Hvorfor skulle jeg stille naken? Men de som gjør det, må gjerne stille nakne. Det er et personlig valg.

14 jenter
I årets sesong er det 14 jenter som reiser til Los Angeles fra Norge, for å konkurrere om «Top Model»-tittelen. I tillegg har Seoghør.no tidligere avslørt at de også får konkurranse fra fire norske jenter som er bosatt i Los Angeles.

Saken fortsetter under bildet


Siri Tollerød legger ikke skjul på hun ble knyttet til deltagerne og flere ganger tok til tårene da hun måtte sende noen hjem.

- Når jeg hadde sendt hjem jentene ble jeg skjelven i beina. Etter at kameraene ble slått av kom det noen tårer, sier hun til Seoghør.no.

[views:embed:node_embed:block:65361]

«Top Model» ser du på TV3 mandager kl 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Her får Top Model-jentene hakeslepp