«Top Model»-shooten gikk ikke som Charlotte håpet på

- I dag kan jeg le av situasjonen, sier realitydeltageren til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den nye sesongen av FEM-programmet «Top Model» er i gang for fullt, der norske, svenske og danske jenter kjemper for å kapre tittelen «Skandinavias neste Top Model».

Tirsdag kveld sendes en ny episode på kanalen FEM, og modellene får som vanlig et nytt fotooppdrag de må mestre for å kunne fortsette videre i konkurransen.

Sterke følelser

I denne episoden får flere av jentene i oppdrag at de må posere i vann, noe som for flere av dem er svært uvant og utfordrende.

En av jentene som sliter ekstra med å få til vannshooten er norske Charlotte Skogrand Bø (18), som etter shooten tar til tårene.

- Jeg var helt sikker på at jeg skulle klare det. Det gikk så dårlig, og Janka så skikkelig skuffet ut, sier hun under episoden mens flere av de andre deltakerne trøster henne.

Se video øverst i saken!

Overfor Seoghør.no avslører Charlotte imidlertid at det ikke egentlig var så dramatisk som det virket. Hun tok nemlig det hele med latter da hun kom tilbake til huset i Lisboa.

- Fløt som en død padde

- Jeg hadde ikke noe å holde meg i eller pushe meg selv under med, så jeg fløt opp som en død padde meste av tiden. Selv om jeg gråt der og da gikk tanken fort over fra å være veldig trist til morsom og helt ok. Jeg skjønte selv at bildet mitt kom til å bli katastrofe og at jeg bokstavelig talt så ut som en flat padde i ansiktet med null dimensjon eller trekk, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

STRENG: Programleder Janka Polliani var streng mot Charlotte under vannshooten. Foto: FEM
STRENG: Programleder Janka Polliani var streng mot Charlotte under vannshooten. Foto: FEM Vis mer

- Dobbelhaka ville være med på bildet

Charlotte syntes det var vanskelig å holde kroppen under vann når det ikke var noe å holde seg i eller noe man kunne dra seg litt under med.

- Man har jo luft i kroppen, så selvfølgelig flyter jeg opp når jeg må ligge på ryggen og ikke har noe å holde meg i, sier hun og fortsetter:

- Jeg fikk den mest idiotiske shooten og tenkte inni meg etterpå at jeg ikke fikk den letteste «posen» å forholde meg til.

-  Jeg skulle likt å se dommerne ligge der og prøve å IKKE flyte opp, få til et fint ansikt når du må se rett inn inn i sola,mens du skal prøve å ha øynene sperret opp som en ugle.  Du aner hvordan du kan få ansiktet ditt til å fungere med vann som rammer det inn som en rund ball.

- I tillegg til dobbelhaka som også vil være med på bildet, sier hun med godt humør til Seoghør.no.

Saken fotsetter nedenfor.

PROBLEMATISK: Charlotte slet med å få til den utfordrende shooten.  Foto: FEM
PROBLEMATISK: Charlotte slet med å få til den utfordrende shooten. Foto: FEM Vis mer

Selv om det ikke tok lang tid før Charlotte så på det hele med et smil, innrømmer hun at det var tungt der og da etter hun forsto at shooten ikke gikk som ønsket.

- Jeg tok det nok så tungt da shooten var ferdig fordi jeg visste inni meg at jeg var den dårligste denne gangen, sier hun og understreker:

- Altså hvordan jeg følte meg der nede i vannet var jo en ting, men jeg skjønte at bildet mitt kom til å se idiotisk ut og det var vondt å tenke på at kanskje dette ble mitt siste bilde uten å få vist hva jeg egentlig kan, slår hun fast.

Saken fortsetter nedenfor.

FRA TÅRER TIL LATTER: - Flere av jentene var snille mot meg da jeg var lei meg, og spesielt de norske. De fikk meg fort til å le av det i stedet for å gråte og endret tankene mine rundt shooten helt, sier Charlotte. Foto: FEM
FRA TÅRER TIL LATTER: - Flere av jentene var snille mot meg da jeg var lei meg, og spesielt de norske. De fikk meg fort til å le av det i stedet for å gråte og endret tankene mine rundt shooten helt, sier Charlotte. Foto: FEM Vis mer

Vil vise sunne forbilder

Nytt for årets sesong av «Top Model» er at deltakerne utfordrer de tradisjonelle modellidealene, og flere av dem er såkalte «formfulle modeller».

- Vi er på jakt etter de modellspirene som ikke nødvendigvis får plass i «size zero». Vi ser først og fremst etter karisma, utstråling og personlighet – og selvsagt potensialet til å se helt fantastisk ut på bilder, har mediesjef i Discovery, Hanne McBride, sagt i en pressemelding.

Programmet ble spilt inn i Lisboa og vinneren vil få en ettårskontrakt med modellbyrået MILK, som har sitt hovedkvarter i London.

«Top Model» sendes på FEM tirsdag og torsdag klokken 21.30.

DETTE ER DELTAKERNE: Dette er de seks norske jentene som har kjempet mot seks svenske og seks danske jenter i kampen mot å bli Skandinavias neste toppmodell.  Foto: FEM
DETTE ER DELTAKERNE: Dette er de seks norske jentene som har kjempet mot seks svenske og seks danske jenter i kampen mot å bli Skandinavias neste toppmodell. Foto: FEM Vis mer

LES OGSÅ: Brøt sammen før friervalget

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer