Top Model-Fridas bryster ble for mye for Facebook

- Det er jo kunst, ikke noe glamourbilde, sier den norske realitydeltageren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Frida Børli Solaker (20) gjør for tiden suksess i TV3s mote-realityserie «Top Model».

Mandag gikk jenta fra Valnesfjord videre i konkurransen, til tross for at hun besvimte foran dommerne og de andre deltagerene.

Men ikke alle er begeistret for bildet Frida tok i mandagens program, hvor hun poserte for den kjente fotografen Nigel Barker i et antrekk hvor brystene hennes er synlige.

Fjernet bildet

DRISTIG SHOOT: Frida var iført lakk og lær og kun en teipbit over brystene da hun poserte for Nigel Barker i TV3-programmet «Top Model» Foto: Nigel Barker/TV3
DRISTIG SHOOT: Frida var iført lakk og lær og kun en teipbit over brystene da hun poserte for Nigel Barker i TV3-programmet «Top Model» Foto: Nigel Barker/TV3 Vis mer

Da Frida etter sending la ut bildet på Facebook, ble bildet fjernet av den populære nettsiden.

Saken fortsetter under bildet.«Facebook har ikke sans for fashion. De tvangsfjerna panter/puppebildet mitt. FU» skrev hun i  en statusoppdatering.

Til Seoghør.no sier Frida at hun mistenker at bildet har blitt fjernet fordi noen som har sett det, har tipset Facebook om at de finner det støtende.
             

- Skjønner ikke at folk kan finne det støtende

- Jeg skjønner ikke at folk kan finne detstøtende. Dette er jo kunst, og ikke et glamourbilde. Mange jenter legger ut bilder på Facebook, som de har tatt selv, hvor det vises mye mer.

- Selv er jeg veldig fornøyd med bildet, og vil gjerne vise det frem. Men jeg tar fjerningen med humor.

La ut nytt bilde

KLARE FOR TOP MODEL: Ingebjørg Strand Lende (18), Frida Børli Solaker (20)  og Kristina Hansen (24) er tre av deltagerne i årets utgave av «Top Model» på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KLARE FOR TOP MODEL: Ingebjørg Strand Lende (18), Frida Børli Solaker (20) og Kristina Hansen (24) er tre av deltagerne i årets utgave av «Top Model» på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
LA UT PÅ NYTT: Frida viste sin humoristiske side, da hun tirsdag la ut Top Model bildet på Facebook på nytt, med brystene tildekket på originalt vis.
LA UT PÅ NYTT: Frida viste sin humoristiske side, da hun tirsdag la ut Top Model bildet på Facebook på nytt, med brystene tildekket på originalt vis. Vis mer

For å understreke poenget sitt, la Frida senere ut en ny versjon av bildet på Facebook hvor hun dekker til brystene med fingrene.

«IN YOUR FACE, FACEBOOK!!! What your gonna do about this?!» skrev hun i en ny statusoppdatering tirsdag.
Frida sier hun nå bruker bildet som en del av sin portfolioen hun viser potensielle oppdragsgivere.

- Jeg nølte ikke med å stille opp på bildet, fordi jeg visste det var en kjent fotograf og stolte på at det ville bli en god jobb. Og resultatet er jeg kjempefornøyd med, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke kysset en gutt siden jeg var 12