Top Model-Eirin kaster klærne i FHM

Eirin Hagstrøm ble kalt «FHM-chubby» av Christer Falck. Nå poserer hun for nettopp FHM.

FORTVILTE: Eirin Hagstrøm ble forbannet da hun tidligere i år ble kalt «FHM-chubby» av «Top Model»-dommer Christer Falck. Foto: TV3
FORTVILTE: Eirin Hagstrøm ble forbannet da hun tidligere i år ble kalt «FHM-chubby» av «Top Model»-dommer Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Top Model»-deltakeren Eirin Hagstrøm tente på alle pluggene da hun ble stemplet av Christer Falck som «FHM-chubby» i TV3-serien.

- Selv om jeg har litt pupper og lår, kan hverken jeg eller noen av de andre jentene der inne omtales som «chubby». Hva tenker alle jentene som sitter og ser på programmet, når de hører sånt? sa hun til Seher.no etter episoden som vakte stor oppmerksomhet.

Nå har imidlertid 18-åringen snudd feiden til egen fordel. I det nyeste nummeret av herrebladet FHM poserer nemlig Hagstrøm på forsiden i bare undertøyet.

- Jeg fikk en henvendelse fra bladet etter at jeg røk ut av «Top Model». Først sa jeg nei, fordi jeg ikke vil bli oppfattet som noen glamourmodell. Men så sa de at jeg kunne få gjøre det på min måte, og da var det greit. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier hun til Seher.no.

Hagstrøm hevder Christer Falck har rost henne for bildene.

- Han har sett dem, og han sa de var veldig fine. Jeg og Christer har skværet opp. Han har bedt om unnskyldning for det han sa, så det er ikke noe vondt blod mellom oss nå, sier hun.

Eirin utelukker ikke at hun kommer til å stille opp på en ny fotoshoot for FHM i fremtiden, hvis tilbudet skulle komme.

- Det jeg reagerte på etter «Top Model», var at jeg ble kalt «chubby», noe jeg mener jeg ikke er. Jeg kunne kanskje stilt opp på slike bilder igjen, hvis det blir gjort rett. Men jeg kommer aldri til å posere naken eller toppløs, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hvordan kan han kalle meg «chubby»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer