GIFTET SEG: Skuespillerinnen Kelly McGillis giftet seg i forrige uke med sin kvinnelige kjæreste, Melanie Leis.  Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Skuespillerinnen Kelly McGillis giftet seg i forrige uke med sin kvinnelige kjæreste, Melanie Leis. Foto: All Over Press Vis mer

Top Gun-stjernen giftet seg

Sa ja til sin kvinnelige kjæreste.

SEHER.NO: Det vekket oppsikt, da Hollywoodstjernen Kelly McGillis (53) stod frem som lesbisk i fjor. 

Skuespillerinnen, som ble superstjerne takket være rollen i «Top Gun» på 80-tallet, hadde da vært gift to ganger, og har døtrene Kelsey (20) og Sonora (17) med eksmannen Fred Tillman.

I forrige uke ble imidlertid skuespillerstjernen smidd i Hymens lenker for tredje gang, da hun sa ja til sin kvinnelige partner Melanie Leis (42), skriver Us magazine.

Paret møttes i 2000, da Leis jobbet som bartender i en restaurant McGillis og eksmannen Tillmann eide i Key West, Florida, og onsdag giftet de seg i en borgerlig seremoni i Collingswood.

McGillis har tidligere fortalt at det tok lang tid før hun turde å stå frem som lesbisk, men i et intervju med New York Post i forrige uke, innrømmet hun at det var godt å kunne svare ærlig på spørsmål om sin seksuelle legning.

- Det var et sånt øyeblikk der noen stilte meg det spørsmålet. Barna mine hadde flyttet hjemmefra, så jeg behøvde ikke beskytte noen ved å unngå spørsmålet. Så jeg bestemte meg bare for å være totalt ærlig, sa skuespillerinnen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Står frem som lesbisk