Richard Hammond:

«Top Gear»-stjernene trodde de skulle finne kollegaen død

Jeremy Clarkson og James May var vitner til ulykken. 

FRYKTET DET VERSTE: James May (t.v) og Jeremy Clarkson ble lettet da de så at Richard Hammond overlevde det alvorlige bilkrasjet i Sveits. Foto: NTB scanpix
FRYKTET DET VERSTE: James May (t.v) og Jeremy Clarkson ble lettet da de så at Richard Hammond overlevde det alvorlige bilkrasjet i Sveits. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I går ble tidligere «Top Gear»-profil Richard Hammond (47) fløyet til sykehus etter å ha vært involvert i et stygt bilkrasj i Sveis.

Ulykken skjedde under innspillingen av tv-serien «The Grand Tour», men det gikk fryktelig galt da bilentusiasten sporet av veien i byen St. Gallen.

Bilder fra ulykken viste at luksusbilen var totalskadd, og ifølge Mirror skal Hammond selv ha kommet seg ut av bilvraket før det begynte å brenne.

Det skal stå bra til med tv-profilen, og han skal kun ha pådratt seg et beinbrudd.

Det bekrefter Hammond selv via en videosnutt filmet fra sykesenga i Sveits med tittelen «Jeg er ikke død».

- Jeg vil gjerne takke all sykehuspersonell som hjalp til med å frakte meg fra ulykkesstedet og til sykehuset og som har tatt vare på meg siden. Jeg vil også takke James May som smuglet inn en flaske med gin i går kveld, sier han i videoen som er publisert på nettstedet Drivetribe.

Til slutt beklager han overfor kona Amanda Etheridge og døtrene for at han havnet i den skremmende ulykken.

- Virkelig ille

De to tidligere «Top Gear»-profilene Jeremy Clarkson og James May var begge vitner til det som så ut til å få et alvorlig utfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer