Tooji om fiaskoen: - Jeg trodde jeg ville bli lei meg

Men Tooji bare ler av sisteplassen.

Tooji om fiaskoen: - Jeg trodde jeg ville bli lei meg
Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Tooji sang som nummer tolv under finalen i Eurovision Song Contest i Baku lørdag kveld. Artisten var svært fornøyd med egen opptreden og glad for å få det overstått.

- Vi er letta, glade og puster ut. Og danser fortsatt! Endelig kan vi skåle i sjampis og bare kose oss, sa Tooji underveis.

Før den avgjørende sceneprestasjonen slappet Tooji av i garderoben sammen med teamet sitt.

- Her er det utrolig god vibb. Tooji og teamet er spente men gleder seg veldig. Det går i te, vann, potetgull og Aserbajdsjansk honning, sa Toojis manager Kathrine Synnes.
 
Men den stemningen ble raskt snudd til skandale i den norske leieren.

Etter at 25 av 42 land hadde stemt hadde ikke Norge fått ett eneste poeng, og frykten for Norges fjerde 0-poenger i historien lå i luften.

Til slutt reddet Tooji inn sju poeng, men havnet desidert sist etter at 42 land hadde gitt sine stemmer, mens Sverige vant for femte gang med Loreens sang «Euphoria».


- Gratulerer Sverige!! Vi har godt humør og skjønner jo at vi ikke traff musikalsk i Europa. Vi kunne ikke gjort noe annerledes, og er kun fornøyd med innsatsen, sier Tooji etter det skuffende resultatet.

Da Seoghør.no møtte han like etter finalen, var han langt fra en slagen mann.

- Jeg er i lattismodus. Jeg bare ler. Jeg er glad for at Loreen vant, hun kommer til å takle det bra. I kveld skal jeg feste, for det har jeg ikke fått gjort her nede, sier Tooji.

- Vi har jobbet så hard og jeg trodde jeg ville bli lei meg, men det er rart for det er jeg ikke. Vi ga alt vi hadde, og sånn gikk det. Det er mye politikk og mye rart i Eurovision. Nå skal vi feste, og nå blir det som mamma sier «nasjespil», sier Tooji.


Heller ikke NRKs prosjektleder for MGP, Stian Malme, depper etter tapet.

- Vi tar det med fatning og et smil. Det gikk ikke veien i år, men jeg er uansett veldig stolt av Tooji og danserne. De leverte et topp show, sier NRKs prosjektleder for MGP i NRK Stian Malme.

Norge har opplevd mange skuffelser i Eurovision og holder rekorden for flest sisteplasser i Eurovision. Vi har tilsammen tap ti ganger tidligere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snøfnugg kan ødelegge seieren 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer