- Tooji er ikke like kjekk som meg

Men Vegard Olsen er ikke bitter etter å ha fått sparken fra MGP Junior.

IKKE BITTER: Vegard Olsen er ikke bitter selv om han fikk sparken fra jobben som MGPjr-programleder. Olsen arbeider fortsatt med NRK.  Foto: Andreas Fadum
IKKE BITTER: Vegard Olsen er ikke bitter selv om han fikk sparken fra jobben som MGPjr-programleder. Olsen arbeider fortsatt med NRK. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld står Tooji på scenen som en av programlederne i MGPjr. Egentlig var det Vegard «Shortcut» Olsen (38) som skulle lede programmet sammen Margrethe Røed, men han måtte trekke seg fordi han leide inn omstridte «Fuck For Forest» til å opptre i kameratens bursdag. 

NRK mente dette brøt med reglene i kontrakten. Olsen forteller til VG at han ikke er bitter. 

- Jeg ønsker dem masse lykke til. Margrethe er superproff, og Tooji har en MGP-karriere. Det har ikke jeg. Men personlig synes jeg ikke Tooji er like kjekk som meg. Det sier i hvert fall kona, sier Olsen humoristisk til avisen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma skjønte ikke sangen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer