Tooji blir «Allsang»-programleder

Gleder seg til å jobbe med Katrine Moholt.

GLEDER SEG: Tooji har stor sans for Kastrine Moholt og folkeligheten i «Allsang på grensen». Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
GLEDER SEG: Tooji har stor sans for Kastrine Moholt og folkeligheten i «Allsang på grensen». Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: MGP-aktuelle Tooji (24) skal være gjesteprogramleder i TV 2s «Allsang på grensen» som spilles inn i Halden i sommer.

Dermed blir han maskker med hele Norges drømmeprogramlederdame, Katrine Moholt (38).

- Jeg liker henne veldig godt. Hun virker positiv, sprudlende og genuint god. Vi kommer til å bli et «killer team» med en overdose positivitet, sier Tooji til VG.

Artister som Elvira Nikolaisen, DDE, Finn Kalvik, Hanne Boel, Marion Ravn, Plumbo, Bobby Bare, Rein Alexander, Silje Nergård og TNT skal opptre på «Allsang på grensen» i år.

Programmet går syv torsdager fra og med 22. juni.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tooji: - Jeg har fått aksept for den jeg er

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer