Tonnie Lobekk skilles fra ektemannen

«71 grader nord»-deltageren bekrefter bruddet.

GÅR HVERT TIL SITT: Tonnie Lobekk, nå Tonnie Stensland, skiller seg fra ektemannen, Børre Lobekk. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GÅR HVERT TIL SITT: Tonnie Lobekk, nå Tonnie Stensland, skiller seg fra ektemannen, Børre Lobekk. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: I fjor høst var den vakre Klepp-jenta Tonnie Lobekk (22) blant dem som fikk mest oppmerksomhet for sin deltagelse i «71 grader nord» på TVNorge. Under premierefesten for programmet kom hun også sammen med sin ektemann Børre Lobekk.

Nå har paret bestemt seg for å skilles, kan Seher.no avsløre. Det bekrefter hun også selv til Seher.no.

- Jeg kan bekrefte at vi er separert. Men utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier hun til Seher.no.

Tonnie og Børre møtte hverandre for drøye syv år siden, og inngikk ekteskapet om lag seks år etterpå. Sammen har de sønnen Bastian (2). Etter hva Seher.no kjenner til skal Tonnie for cirka én måned siden ha flyttet ut av huset de to har bygd sammen. Men fortsatt er de gode venner.

Da «71 grader nord» rullet på skjermen i høst, innrømmet 22-åringen at hun syntes det var trist å reise fra mann og barn for å dra på TV-innspilling rundt om i Norge.

- Selvfølgelig var det trist å reise fra Bastian. Og jeg tenker jo at det var egoistisk både overfor familien min og jobben at jeg reiste vekk. Vi var jo midt i husbygging og hadde egentlig ikke tid til det i det hele tatt, sa Tonnie til Seher.no den gang.

Tonnie og Børre deler nå omsorgen for lille Bastian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fridde til kjæresten gjennom annonse