UNG DAME: Nathalie Tonga ser ikke bort i fra at hun selv vil benytte seg av silikon hvis puppene ser ut som "to slappe sokker" når hun er 30 år. Foto: TV 2, Hotel Cæsar
UNG DAME: Nathalie Tonga ser ikke bort i fra at hun selv vil benytte seg av silikon hvis puppene ser ut som "to slappe sokker" når hun er 30 år. Foto: TV 2, Hotel CæsarVis mer

Tonga går for full pupp

Cæsar-stjernen Nathalie Tonga utelukker ikke at hun vil forstørre brystene når hun blir eldre.

Full pupp?


SEHER.NO: Flotte Nathalie Tonga (20) gjør stor suksess som bokormen Liv Liland i såpeserien "Hotel Cæsar".


Privat har sterke kvinneskikkelser som Uma Thurman (36), Audrey Hepburn og Victoria Beckham (33) påvirket henne på forskjellige måter i løpet av oppveksten.


Nathalie var veldig opptatt av fotballfruen Beckham da hun var yngre, men synes likevel ikke hun er et sunt forbilde. Den tidligere "Spice Girls"-stjernens silikonpupper har hun derimot ingenting i mot.


- Det er greit med silikonpupper så lenge man gjør det for seg selv. Hvis jeg har pupper som ser ut som to slappe sokker når jeg er 30, kan det være at jeg vurderer silikonpupper selv, sier hun til Se og Hør, før hun legger til:


- Det er viktig at man i så fall gjør det på et personlig grunnlag. Jeg synes det er feil at jenter tar silikon i puppene for å bli populære.


Se de stilige bildene hvor Nathalie blir stylet som sine inspirasjonskilder i dagens Se og Hør.


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.