GLEDELIG NYHET: Kjendisstylist Hedda Skoug avslørte på bloggen sin at hun venter baby. Her sammen med artist og hennes bestevenninne Tone Damli.  Foto: Tor Lindseth
GLEDELIG NYHET: Kjendisstylist Hedda Skoug avslørte på bloggen sin at hun venter baby. Her sammen med artist og hennes bestevenninne Tone Damli. Foto: Tor LindsethVis mer

Tones venninne avslørte babynyhet

- Om noen måneder kommer det en liten baby som skal berike livet vårt ytterligere!

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Hedda Skoug er blant annet kjent for å være kvinnen bak artist Tone Damlis (28) mange trendy antrekk. 

Fredag morgen delte Tones stylist og bestevenninnebloggen sin at hun venter sitt tredje barn. 

«Vi har båret på en hemmelighet en god stund nå.. En hemmelighet som endelig ikke er hemmelig lenger. Jeg er gravid og det føles helt fantastisk!! Om noen mnd kommer det en liten baby som skal berike livet vårt ytterligere! Hele kroppen kribler og vi gleder oss alle fire til å bli fem. Det føles som første gang igjen, både fordi det er så lenge siden sist og fordi det er første gang for oss to sammen. Der, endelig var det offentlig! Nå kan jeg slutte å være så merkelig og hemmelighetsfull ovenfor dere», avslørte hun i et blogginnlegg med tittelen «Baby i magen». 

Dette blir Heddas første barn med kjæresten Kenneth Halbjørhus, og fra før har hun sønnen Matheo og datteren Mathilde fra et tidligere ekteskap.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Moteblogger og stylist for Tone Damli, Hedda Skoug venter barn med kjæresten Kenneth. Her møtte de sammen opp på Elle sommerfest i 2014.  Foto: Espen Solli
BABYLYKKE: Moteblogger og stylist for Tone Damli, Hedda Skoug venter barn med kjæresten Kenneth. Her møtte de sammen opp på Elle sommerfest i 2014. Foto: Espen Solli Vis mer

Redd for å dø fra barna

I 2013 avslørte Skoug - også kjent under bloggnavnet «Fashioncherry» - at hun året før fikk påvist kreft i en føflekk under brystet.

- Det er den siste tingen du vil høre. At du har kreft. Der og da var det som å få beskjed om at jeg skulle dø, fortalte hun den gang til VG.

Den skremmende nyheten gjorde at hun ble redd for å dø fra sine to barn.

- Jeg prøvde å ta meg sammen for barna, men det var ikke mulig. I tiden etterpå var de det eneste jeg tenkte på. Det å ha to små barn gjorde redselen for å være syk, og i verste fall dø, enda større, innrømmet hun.

LES OGSÅ: Se de nye bildene av svenskeprinsen