Tones kompis roet hestene ned med sang

Eric Saades fløyelsmyke stemme beroliget dyrene.

POPSTJERNE: Eric Saade har gjort stor suksess både i Sverige og Norge, og har smeltet mangt et ungpikehjerte med sin fløyelsmyke stemme. Og nå også hester. Foto: Stella Pictures
POPSTJERNE: Eric Saade har gjort stor suksess både i Sverige og Norge, og har smeltet mangt et ungpikehjerte med sin fløyelsmyke stemme. Og nå også hester. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damlis (25) svenske kompis og tidligere musikkmakker Eric Saade (22) er kjent for å smelte skandinaviske ungpikehjerter med sin fløyelsmyke sangstemme.

Men det er ikke bare tenåringsjentene som blir sjarmert - nylig var han med i det svenske programmet «Ponnyakutten» og slo til med et par av sine populære låten til stor glede for både rytterne og deres hester.
 
Ifølge Expressen klarte Saades stemme å berolige de redde hestene, og han kom også med et par tips til de unge rytterne.

- I årets sesong skal det ikke bare handle om hesteproblemer, men også personlig utvikling for rytterne. Ungdommene fikk prate med Saade om hvordan man lader batteriene og beholder konsentrasjonen, forteller Tobbe Larsson, som eier hestegården TV-serien blir spilt inn på.

Tone og Eric er gode venner, og duoen har tidligere hatt suksess låten «Imagine». Før bruddet med Aksel Hennie (37) svirret det rykter om at hun og Saade hadde funnet tonen, noe de har avvist.

Men Saade under TV 2s minidokumentar om sangfuglen Tone, som gikk på TV tidligere i år, har han innrømmet at han faktisk har vært svært begeistret for den vakre Sogndalsjenta:

- Det skjer alltid noe når jeg ser på Tone. Hun har så mye karakter. Som artist er 75 prosent utstråling og X-faktor, og er det noen som har dét så er det Tone. Jeg er litt forelsket i henne, absolutt, sier han i serien.

LES OGSÅ: Nå er Kim og Kanyes babynavn avslørt
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer