Tones hemmelige romanse

Tre måneder etter bruddet med Aksel Hennie, har Tone stevnemøter med bærumsgutten Markus.

FORELSKET: Tone Damli Aaberge (25) var langt nede etter bruddet med Aksel Hennie. Nå smiler lykken igjen! Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Tone Damli Aaberge (25) var langt nede etter bruddet med Aksel Hennie. Nå smiler lykken igjen! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (25) har vært landets mest ettertraktede ungkarskvinne etter bruddet med skuespiller Aksel Hennie (37) i februar.

Etter Tones brudd har spekulasjonene rundt hennes kjærlighetsliv florert. Blant annet gikk det heftige rykter om romanser både med Idol-programleder Stian Blipp (23), og de to svenskene, Grand Prix-partneren Erik Segerstedt (29) og duettpartneren Eric Saade (22). Men alle påstander om nye kjærester er blitt lattermildt avvist.

Men nå ser det ut til at Tone har funnet lykken på ny. Den utvalgte er Markus Foss (31) fra Bærum, skriver Se og Hør, som trykker flere bilder av de to.

Etter det Se og Hør kjenner til er de to gamle kjente, men det er først den siste tiden at vennskapet har utviklet seg til noe mer. De to har over en lengre tid hatt stevnemøter i skjul.

Tøff periode.
Dette året har ikke blitt slik Tone så for seg da hun 14. juni i fjor forlovet seg med sin skuespillerkjæreste, Aksel Hennie i Paris. De planla stort drømmebryllup på Sicilia 1. august. I stedet ble det brudd.

Midt i den tøffeste perioden måtte Tone smile, le og stråle på TV-skjermen som dommer Idol.

– Det har seg sånn at jeg har ikke mulighet til å sette en vikar i jobben min. Det finnes bare en Tone Damli Aaberge, så jeg må stille. Og jeg klarte det, selv om det ikke var det jeg hadde mest lyst til å gjøre, sa Tone da hun var gjest i ”Senkveld” for en måned siden.

Nå ser det imidlertid ut til at hun kan se sommeren lyst i møte.

Se og Hør har vært i kontakt med Tone og Markus, men de vil ikke kommentere saken.

Les mer om romansen og flere bilder av de to i Se og Hør tirsdag.

LES OGSÅ: Tone festet hele helgen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer