BESØKTE AKSEL: Eva Weel Skram er Tone Damli Aaberges bestevenninne, men har også et nært forhold til Aksel Hennie etter bruddet. I sommer besøkte hun og musikerektemannen den suksessfulle skuespilleren i Budapest. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
BESØKTE AKSEL: Eva Weel Skram er Tone Damli Aaberges bestevenninne, men har også et nært forhold til Aksel Hennie etter bruddet. I sommer besøkte hun og musikerektemannen den suksessfulle skuespilleren i Budapest. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: Stella PicturesVis mer

Tones forlover hyller Aksel

Eva Weel Skram viste sin begeistring for bestevenninnens eks-kjæreste på nett-tjenesten Instagram.

SEOGHØR.NO:  Da bruddet mellom Tone Damli Aaberge (25) og Aksel Hennie (37) slo ned som en bombe i februar i år, stormet det heftig rundt de to kjendisene.

Og mens Aksel for det meste oppholdt seg i utlandet på jobb, sto Tone midt i medienes søkelys som dommer i «Idol». Både manager David Eriksen (46), familie og venner skal ha vært til uvurderlig hjelp i den såre tiden.

Eva Weel Skram (27), som skulle ha vært Tones forlover i sommerens planlagte bryllup, er blant Sogndaljentas aller nærmeste.

Men «Eva & the Heartmaker»-vokalisten har også blitt godt kjent med Aksel i løpet av de drøye fire årene han og Tone var sammen.

I juni var hun og musikerektemannen Thomas Stenersen (31) på besøk hos Aksel i Budapest, der han har oppholdt seg i forbindelse med rollen i Hollywood-filmen «Hercules».

Tirsdag denne uka skrøt Eva uhemmet av bestevenninnens eks-forlovede, etter at hun hadde vært på kino og sett Aksels nye film «Pionér».

– ENDELIG! Har ventet i evighet på denne! Gleder meg! skrev Skram under et bilde av kinobilletten på Instagram.

Like etter at bildet var publisert responderte Aksel med å skrive «Love u!» i kommentarfeltet.

– Love YOU! SÅ stolt av deg! Fantastisk film! svarte Eva.


LES OGSÅ: Sjekk Scarletts forlovelsesring