Kjendisstylist Hedda Skoug fikk en datter:

Tones bestevenninne blitt mamma igjen

- Jeg føler jeg har kjent henne for alltid, jubler den nybakte moren.

MØDRE PÅ VIFT: Tone Damli og Hedda Skoug har vært venninner en årrekke. Her er de sammen under ELLEs sommerfest i juni. Foto: Tor Lindseth
MØDRE PÅ VIFT: Tone Damli og Hedda Skoug har vært venninner en årrekke. Her er de sammen under ELLEs sommerfest i juni. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: I mai kom den hyggelige nyheten om at kjendisstylisten Hedda Skoug, også kjent under bloggnavnet «Fashioncherry,» ventet sitt tredje barn.

Torsdag avslørte den stilsikre kvinnen, som blant annet står bak mange av Tone Damlis trendy antrekk, at babyen har kommet.

«På mandag kom et lite mirakel til verden og beriket livet vårt! Hun har bare rukket å bli 3 dager gammel, men jeg føler alikevel at jeg har kjent henne for alltid! Klarer ikke engang skrive dette innlegget uten å bli rørt, så lykkelig føler jeg meg pga av dette lille, fantastiske mennesket,» skriver hun på bloggen sin Fashioncherry.no.

Dette er Heddas første barn med kjæresten Kenneth Halbjørhus, og fra før av har hun sønnen Matheo og datteren Mathilde fra et tidligere ekteskap.

«Kjæresten min som nå ble pappa for første gang visste ikke at det gikk an å ha så mye kjærlighet i kroppen sin som han gjør nå. Vi er helt nerdete paralysert begge to!;) Selv om hun henger på meg dag og natt, så savner jeg henne mens hun sover. Da sitter vi bare ved siden av og glor på henne til hun våkner..» deler hun videre i innlegget med leserne sine.

Redd for å dø fra barna

I 2013 avslørte Skoug at hun året før fikk påvist kreft i en føflekk under brystet.

- Det er den siste tingen du vil høre. At du har kreft. Der og da var det som å få beskjed om at jeg skulle dø, fortalte hun den gang til VG.

Den skremmende nyheten gjorde at hun ble redd for å dø fra sine to barn.

- Jeg prøvde å ta meg sammen for barna, men det var ikke mulig. I tiden etterpå var de det eneste jeg tenkte på. Det å ha to små barn gjorde redselen for å være syk, og i verste fall dø, enda større, innrømmet hun.

LES OGSÅ: Blake Lively viste seg for første gang siden fødselen