«Sex And The City»-Cynthia Nixon:

- Tonedøv på rase og kjønn

Cynthia Nixon hadde et premiss for å bli med i spin-off-serien «And Just Like That».

NY SERIE: Cynthia Nixon sammen med Sarah Jessica Parker under innsillingen av «And Just Like That». Foto: Jose Perez / SplashNews.coc / NTB
NY SERIE: Cynthia Nixon sammen med Sarah Jessica Parker under innsillingen av «And Just Like That». Foto: Jose Perez / SplashNews.coc / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den allerede mye omtalte oppfølgeren til serien «Sex And The City», med navnet «And Just Like That», skal dra fansen tilbake inn i et univers som mange skulle ønske de var en del av på 90-tallet.

I ti nye episoder får seerne et gjensyn med Carrie Bradshaw, og de kjære karakterene fra serien. Firkløveren med Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha, har nå blitt en trekløver hvor sistnevnte ikke er med lengre.

Allerede i første episode får seerne en overraskelse når Carries store kjærlighet Mr. Big dør etter et hjerteinfarkt. Det er imidlertid ikke det eneste som overrasker fansen.

Miranda, som spilles av Cynthia Nixon (55), er nå en kvinne i 50-årene som opplever en seksuell oppvåkning som resulterer i en romanse med en karakter som er ikke-binær, det vil en som verken opplever seg selv som kvinne eller mann. Tidligere har karakteren vært tiltrukket av menn, og ble i løpet av originalserien gift med den klumsete mannen Steve, som hun også fikk en sønn sammen med.

Urealistisk

Nå viser det seg at Mirandas seksuelle oppvåkning skal ha vært et premiss for at Nixon ville være med i oppfølgeren av serien.

Hun mener det er umusikalsk hvor lite mangfoldig den populære TV-serien «Sex And The City» er, skriver Herald Sun.

FORBILDER: Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker ble den kjente jentegjengen gjennom sine karkaterer i «Sex And The City». Foto: Shutterstock / Nigel Parry / Darren Star Prods / Kobal / REX / NTB
FORBILDER: Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker ble den kjente jentegjengen gjennom sine karkaterer i «Sex And The City». Foto: Shutterstock / Nigel Parry / Darren Star Prods / Kobal / REX / NTB Vis mer

Skuespilleren har tatt en titt på den originale serien og mener, ifølge Dailymail, at den var tonedøv på rase- og kjønnsspørsmål.

Dersom ikke spin-off-serien var mer mangfoldig enn originalen ønsket Nixon å være med.

Ble enige

Tilbake i 2018 delte 55-åringen at sønnen Samuel (23) er transperson. Hun har også vært åpen om at hun liker kvinner, og har siden 2012 vært gift med utdanningsaktivist Christine Marinoni.

ROMANSE: Cynthia Nixon og Sara Ramirez under innspillingen av «And Just Like That». Foto: Mega / Jose Perez / Bauergriffin.com / NTB
ROMANSE: Cynthia Nixon og Sara Ramirez under innspillingen av «And Just Like That». Foto: Mega / Jose Perez / Bauergriffin.com / NTB Vis mer

Etter å ha snakket med medskuespillerene og serieskaperen ble de enige om å få inn mer mangfold i oppfølgeren av 90-tallsserien. Noe som resulterte i at Nixon ville være med i serien likevel.

- Jeg er veldig stolt av den originale seieren - til tross for at den tidvis er tonedøv på rase og kjønn, sa hun i et intervju med News Cors publisert av Herald Sun.

LES OGSÅ: «Sex og singelliv»: Setter fyr på nettet med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer