«Love Island»

Tone viser frem skandalevillaen

Her skal omdiskuterte «Love Island» spilles inn.

BLI MED: TV3s norske versjon av «Love Island» spilles nå inn rett utenfor Las Palmas. Sjekk huset deltakerne oppholder seg i. Video: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni ble det kjent at Tone Damli (30) blir programleder for den kommende norske versjonen av det skandaleombruste realityprogrammet «Love Island».

Serien, som bygger på et britisk konsept og som er solgt til 40 land, har opparbeidet seg et noe frynsete rykte i Storbritannia. Dette skyldes i all hovedsak programinnholdet, som blant annet baserer seg på sex, intriger og skandaler.

Nå kan Se og Hør avsløre hvor realityserien skal spilles inn. I videoen ovenfor kan du se Tone vise frem det første glimtet av villaen der skandalene trolig kommer som perler på en snor under innspillingen.

Luksusvilla

Villaen ligger like utenfor Las Palmas på Gran Canaria, og heter Los Dolores. TV3 opplyser om at det skal bygges plattinger utendørs, slik at mer kan filmes ute.

LUKSUS: Her skal deltakerne i TV3s nye storsatsing bo under innspillingen. Foto: Los Dolores
LUKSUS: Her skal deltakerne i TV3s nye storsatsing bo under innspillingen. Foto: Los Dolores Vis mer

- Snart flytter ti single, fantastiske mennesker inn i denne villaen. Og alle har samme drøm: Å finne den store kjærligheten, forteller programleder Tone Damli om den spennende eiendommen.

Den minimalistiske villaen er på 360 kvadratmeter, og har basseng, fem soverom og kan huse opp mot ti mennesker samtidig, heter det på hjemmesidene til eiendommen.

Det ligger nært San Andres-stranden også, men det er uvisst om deltakerne i serien får benytte seg av den.

ROMANTISK: Ved bassengkanten vil det trolig utspille seg hete sener fremover. Foto: Los Dolores
ROMANTISK: Ved bassengkanten vil det trolig utspille seg hete sener fremover. Foto: Los Dolores Vis mer
FUNKIS: Villaens design bærer tydelig preg av minimalisme og funkiselementer. Foto: Los Dolores
FUNKIS: Villaens design bærer tydelig preg av minimalisme og funkiselementer. Foto: Los Dolores Vis mer

Tidligere har andre brukt eiendommen som location for reklamefotoshooter og for eksklusive fester.

Svarer på «skandalestempel»

- Min plan er å ha ferie i Norge, og så «flytter» jeg jo utenlands. Jeg gleder meg til å ta fatt på programlederrollen, har Tone tidligere fortalt til Se og Hør om programlederrollen.

- Jeg har sett noen oppslag i mediene der serien er blitt omtalt som «skandalereality» og lignende. Dette er ikke et skandalereality-program, i den grad man har sett før, sa 30-åringen.

OMSTRIDT: Deltakerne bor sammen i et hus, hvor de danner allianser og par. Den som står som singel etter hver runde, må reise hjem. Her ser man britene Eyal Booker og Hayley Hughes i den britiske versjonen som går på tv nå. Foto: NTB scanpix
OMSTRIDT: Deltakerne bor sammen i et hus, hvor de danner allianser og par. Den som står som singel etter hver runde, må reise hjem. Her ser man britene Eyal Booker og Hayley Hughes i den britiske versjonen som går på tv nå. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge TV3 er konseptet «et datingprogram hvor utvalgte kvinner og menn bor sammen i en luksuriøs villa. Målet er å finne kjærligheten». Programmet, som skal sendes på norsk tv til høsten, søker blant annet deltakere mellom 23 og 35 år «som er lei av overflatisk swiping på Tinder».

- Vurderte frem og tilbake

Selv om «Love Island» som konsept er nytt her til lands, er utgangspunktet om unge mennesker som søker kjærlighet og eventyr på tv, langt fra en unik oppskrift i realitysammenheng.

- Det finnes andre programmer som tar seg av skandalebiten. Vi skal være en romantisert utgave. Det som er ekstra gøy, er at dette skal gå live. Så det er bare å glede seg, har Tone sagt.

SPENT: Tone Damli gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle som programleder. Her avbildet i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla tidligere i år. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SPENT: Tone Damli gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle som programleder. Her avbildet i forbindelse med Se og Hørs kjendisgalla tidligere i år. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

At 30-åringen måtte gå flere runder med seg selv, før hun faktisk takket ja, la hun likevel ikke skjul på. Overfor Se og Hør forklarte sangeren at hun lenge har hatt et ønske om å tre inn i TV-bransjen, men at hun først nå har følt seg klar.

- Plutselig fikk jeg denne forespørselen her, og jeg var - som jeg er med det meste annet - kjempeskeptisk. Jeg vurderte det frem og tilbake, men etter å ha vært i møter med TV3, var det bare en tanke som slo meg: «Ja, dette skal jeg gjøre».

- Når jeg får et kamera mot ansiktet mitt, så er det noe som skjer inni meg som jeg bare elsker, uttalte hun.

Tar med seg datteren

Tone, som har datteren Billie (4) med samboer Markus Foss (35), vil sørge for å tilbringe tid med datteren når timeplanen tillater det.

COMEBACK: Tone Damli gjør comeback med en opptreden under Vixen Blog Awards. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Billie blir med. Markus skal jobbe store deler av innspillingsperioden, så det blir en liten kabal vi må legge opp. Den er ikke helt spikret enda, men mamma og min søster skal bli med litt for å hjelpe. Jeg har mange rundt meg som har lyst å komme ned og besøke, så det løser seg helt fint.

Innspillingen av «Love Island» skjer i sørligere strøk.

TV3 kunngjorde i en pressemelding i begynnelsen av måneden at seerne kan også være med stemme nye deltakere inn via en app.

- Episodene spilles inn dagen før de sendes på tv, så her er seerne tett på dramatikken og kan følge romansene utvikle seg fra dag til dag, skrev kanalen.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke at vi hadde et fødepoliti

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer