TILBAKE: Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Stian Blipp, Tone Damli og Dansken er fra høsten tilbake i Idol.  Foto: Bjørn Wad/TV 2
TILBAKE: Kurt Nilsen, Gunnar Greve, Stian Blipp, Tone Damli og Dansken er fra høsten tilbake i Idol. Foto: Bjørn Wad/TV 2Vis mer

Tone utslått etter opptak

Tone ga alt på fotoshoot. Etterpå lå hun kaputt hjemme på sofaen.

SEOGHØR.NO: Til høsten er en ny sesong av Idol i gang igjen. Tirsdag denne uka tok dommerne og programleder Stian Blipp nye promobilder for den populære sangkonkurransen.

Selv om hun er høygravid gir Tone Damli (25) alt for Idol.

På fotoshooten tirsdag ble det også tid til ablegøyer. Både Tone og Stian postet nesten identisk bilde på Instagram - et bilde hvor Stian lytter til Tones stadig større mage.

 

"Første opptaksdag på Idol er over, og så kjekt det er å vere i gang att. Ekstremt hyggelig å sjå og prate med dei andre dommarane, Stian, crewet, hår- og sminkefolka... ALT e jo berre hyggelig med Idol", skriver Tone på sin egen blogg.

Da den lange dagen var over, var den vordende mammaen helt utslått. Tone hadde planer om å spise på restaurant tirsdag kveld, men ble liggende på sofaen i stedet.

TO BLIR SNART TIL TRE: Om kort tid blir Tone Damli og Markus Foss foreldre til ei lita jente.
TO BLIR SNART TIL TRE: Om kort tid blir Tone Damli og Markus Foss foreldre til ei lita jente. Vis mer

"Rumpa mi er limt fast i desse putene på ubestemt tid", skrev Tone.

Tone har tidligere avslørt at TV 2 planlegger å overraske seerne når hun blir borte på grunn av fødselen.– Jeg tror det er best for alle at det ikke blir fødsel under auditionrundene, så det vil være noen av auditionbyene jeg ikke får blitt med på.

- Men jeg forstår at TV 2 har spennende tanker for hvordan de skal løse mitt lille fravær. Og så blir det jo ekstra spennende da, å komme tilbake å se hvilke deltakere som de andre har sluppet gjennom nåløyet uten at jeg har hatt mulighet til å sette ned foten, sa Tone til TV 2 tidligere i år.


LES OGSÅ: - Vi har bestemt oss for et navn