STÅR PÅ: Tone Damli trosser samlivsbrudd og stiller som Idol-dommer under kveldens direktesendte program. Her fra kveldens semifinale med kollegene Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: TV 2
STÅR PÅ: Tone Damli trosser samlivsbrudd og stiller som Idol-dommer under kveldens direktesendte program. Her fra kveldens semifinale med kollegene Gunnar Greve Pettersen, Esben Selvig og Kurt Nilsen. Foto: TV 2Vis mer

Tone trosset samlivsbrudd

Lurte alle og ankom bakveien til Idol-studio i Nydalen i Oslo.

SEOGHØR.NO: Selv om Tone Damli (24) står midt oppi et tøft og offentlig samlivsbrudd med forloveden Aksel Hennie (37) nekter hun å la seg knekke.

Hun er fortiden aktuell som dommer i norske «Idol» og som deltaker i svenske Melodi Grand Prix.

I kveld er det duket for fjerde semifinale av det norske talentshowet, og til tross for mandagens sjokkbrudd stiller Tone etter planen opp på direkten i dommerpanelet, sammen med Kurt Nilsen (34), Gunnar Greve Pettersen (30) og Esben «Dansken» Selvig (34).

- Tone er her og er klar for sending, bekrefter TV 2s presseansvarlig Bjarne Laastad til Seoghør.no.

Under kveldens direktesending opptrer blant andre Ola Weel Skram (22), lillebroren til Tones gode artistvenninne - og forlover - Eva Weel Skram (27), som Tone kjenner fra hjembygda Sogndal.

Tirsdag denne uken ba humordronning Anne-Kat. Hærland (40) folk om å la Tone være i fred - etter at hun selv dro en spøk om bruddet under talkshowet sitt «Anne-Kat.» på TVNorge.

Til Seoghør.no fortalte programlederen at hun synes spøkingen var uskyldig, og at hun kunne ha dratt den lenger, men at hun bevisst lot være:

- Jeg er jo ikke ondskapsfull heller! Jeg var snillere enn det alle aviser har vært - og ikke minst det som har blitt sagt på Twitter - og synes jeg løste det på en måte ingen kan bli sure for. Det har jo vært en kjempestor nyhetssak. Men, la nå de to få være i fred! 

Paret skulle etter planen gifte seg 1. august i byen Taormina på Sicilia, men bryllupsdrømmen ble altså knust.


Aksel har også vært svært opptatt med sine egne prosjekter den siste tiden, og har blant annet vært på filminnspilling i Tsjekkia.

Da Tone i begynnelsen av februar holdt lanseringsfest i forbindelse med sitt designsamarbeid med danske Designers Remix fløy Hennie hjem på overraskelsesbesøk til forloveden, og proklamerte dette overfor Seoghør.no:

- Jeg elsker den dama der!

Idol går på TV 2 i kveld klokken 20.00. Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å få full programoversikt!

LES OGSÅ: Bryllupsdrømmene som brast