Tone trives som toppløs

Snikfotografiene fra fjorårets Sydentur har ikke fått Tone Damli Aaberge til å pakke seg inn på stranda.

TRIVES I VARMEN: Tone Damli Aaberge vil fortsette å sole seg uten topp. Foto: TV2
TRIVES I VARMEN: Tone Damli Aaberge vil fortsette å sole seg uten topp. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Same procedure!

SEHER.NO: - Jeg tror alle har sett et par 18 år gamle pupper før. Og jeg kommer ikke til å slutte å sole meg toppløs av den grunn. Det er en helt naturlig ting å gjøre, føler jeg, sier hun til VG.

"Skal vi danse"-Tone var på Kyprosferie med venninnene da hun ble snikfotografert fra en hotellbalkong. Senere gikk bildene som en farsott på internett.

Tone er ikke den eneste som har fått problemer på grunn av MMS-bilder. Både Rune Rudberg, Kåre Conradi og Marian Aas Hansen har fått merke følgende av at pikante bilder har kommet på avveie.

Og Tones Idol-kollega Sandra Lyng Haugen har fått mye oppmerksomhet på internett, etter at en person la ut en puppevideo på nettstedet Youtube.

Kanskje ikke så rart at Tone nå følger bedre med på hvem som er på stranda sammen med henne...

- Det gjør kompisene mine også. De kan si at "nå står det noen der med kamera, Tone, så kanskje du skal ta på deg toppen". Men når noen står i annen etasje på et hotell og tar bilder, er det litt vanskelig å kontrollere, sier hun.

LES OGSÅ: Nakenbilder til salgs

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer