FORELSKET: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge la ikke skjul på sin kjærlighet da de de tidligere i år kom sammen til filmfestivalen i Haugesund. Nå reiser de på kjærlighetsferie til Egypt, ifølge Her og Nå. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge la ikke skjul på sin kjærlighet da de de tidligere i år kom sammen til filmfestivalen i Haugesund. Nå reiser de på kjærlighetsferie til Egypt, ifølge Her og Nå. Foto: Stella PicturesVis mer

Tone tar med svigermor på ferie

Kjæresten Aksel Hennie er ikke nok når Tone Damli Aaberge skal til Afrika.

SEHER.NO: Popsangeren Tone Damli Aaberge (21) og skuespiller Aksel Hennie (34) får ikke nok av hverandre etter at de tidligere i år bekreftet sitt forhold på filmfestivalen i Haugesund.

Denne uken skal paret ifølge Her og Nå tilbringe på en kjærlighetsferie i Sharm el-Sheik i Egypt, men de to turtelduene reiser ikke alene.

Med på følget er nemlig både Aksels datter Hedda (4) og hans mor Karin (66), skriver bladet.

Dermed ligger det an til mer familielykke for den populære sangfuglen fra Sogndal, fire dager etter at det ble kjent at hennes storesøster Tale venter barn.

Suksessen på hjemmebane kommer i tillegg til platekarrieren, hvor Tone nylig kunne juble for en internasjonal plateavtale med selskapet Universal.

- Dette er en drøm. Jeg er ekstremt gira, sa hun til VG da avtalen ble kjent i forrige uke.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Nå skal hun bli verdensstjerne