SKAL LEDE TV-KONSEPT: «Love Island» kommer i norsk versjon og Tone Damli skal lede datingprogrammet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKAL LEDE TV-KONSEPT: «Love Island» kommer i norsk versjon og Tone Damli skal lede datingprogrammet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

«Love Island»

Tone tar en Triana. Skal lede skandaleshow

Blir programleder for «Love Island».

Publisert

Tone Damli (30) blir programleder for den kommende norske versjonen av realityprogrammet «Love Island» på TV3, skriver VG.

- Jeg er jo selv en romantiker og har alltid vært opptatt av kjæresteri. For meg er dette er en ung og moderne variant av «Jakten på kjærligheten». Altså, dette er et program for folk som vil finne seg en kjæreste, sier hun til avisa.

Ifølge TV3 er konseptet «et datingprogram hvor utvalgte kvinner og menn bor sammen i en luksuriøs villa. Målet er å finne kjærligheten.».

De opplyser videre at de søker deltakere til den kommende sesongen. De ønsker nordmenn mellom 23 og 35 år «som er lei av overfladisk swiping på Tinder».

SPILLER SPILLET: Deltakerne bor sammen i et hus, hvor de danner allianser og par. Den som står som singel etter hver runde må reise hjem. Her ser man britene Eyal Booker og Hayley Hughes i den britiske versjonen som går på tv nå. Foto: NTB Scanpix
SPILLER SPILLET: Deltakerne bor sammen i et hus, hvor de danner allianser og par. Den som står som singel etter hver runde må reise hjem. Her ser man britene Eyal Booker og Hayley Hughes i den britiske versjonen som går på tv nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skandaler

Serien er ikke laget i Norge tidligere, men skal man dømme etter internasjonale nyhetsmedier er programmet kanskje ikke så langt unna Tinder likevel.

«Adam Collard forråder Kendall etter usikker tilståelse», skriver den britiske avisa The Express og fortsetter:

«Collard overrasket øybeboerne tirsdag kveld da han valgte å stjele Kendall Rae-Knight fra Niall Aslam. Men nå ser det ut til at han er gått lei av 26-åringen.»

The Daily Mail omtaler også en hendelse fra serien:

«Eyal gjør et framstøt på Kendall mens Rosie kysser Adam under en svært dampende runde med nøtt eller sannhet».

PÅ MALLORCA: Den britiske versjonen av «Love Island» er tatt opp på Mallorca. Her ser man Adam Collard. Foto: NTB Scanpix
PÅ MALLORCA: Den britiske versjonen av «Love Island» er tatt opp på Mallorca. Her ser man Adam Collard. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hjernedødt

«Love Island» sendes nå i England, og den profilerte briten og tv-personligheten Piers Morgan, kjent for å være småkonservativ, var tidlig ute med å fordømme programmet:

- Hjernedød tv for sexgale, grådige og umoralske folk uten liv, uttalte han ifølge Digital Spy.

I den britiske versjonen er det en større pengepremie til paret som står igjen som vinnere, akkurat som på TV3-suksessen «Paradise Hotel», som ledes av tv-profilen Triana Iglesias.

Journalist i The Independent, David Barnett, har skrevet en artikkel om da han satte seg ned med tenåringsdatteren for å se på «Love Island».

KRITISERER: Morgen-tv-programleder Piers Morgan likte ikke «Love Island». Foto: NTB Scanpix
KRITISERER: Morgen-tv-programleder Piers Morgan likte ikke «Love Island». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Endeløse måneder

«Hun forteller meg at det er flere gutter enn jenter og at alle må finne seg en partner. Gutten til overs må deretter stjele en av jentene fra et av de andre parene. Når den single gutten når slutten av første runde uten en partner ryker han ut av programmet.», skriver Barnett og fortsetter:

«Dette blir noen endeløse måneder. De må vel gjøre annet enn å sikle over hverandre? Ja, sier hun. Det er oppgaver og utfordringer. Åja, de må fiske og finne kokosnøtter? Nei, sier hun og ler.»

Barnett er bekymret for hvor lite klær alle deltakerne har på seg, og skriver at programmet gjorde at han kjedet seg og ble sint og litt deprimert, men han erkjenner til slutt at han kommer til å sniktitte på serien likevel.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer