UENIGE: Tone Damli Aaberge synes det er stas med seksere fra Jan Thomas, mens Charlotte Thorsvedt mener at jenter skal gi faen i hva han sier. Foto: Scanpix
UENIGE: Tone Damli Aaberge synes det er stas med seksere fra Jan Thomas, mens Charlotte Thorsvedt mener at jenter skal gi faen i hva han sier. Foto: ScanpixVis mer

Tone takker - Charlotte kritisk

Norske kjendisdamer er dypt uenige om Jan Thomas.

SEHER.NO: Det er svært delte meninger om Jan Thomas og den betydelige makten han har når det kommer til kjendisdamenes valg av antrekk.

Mens Tone Damli Aaberge lovpriser ham, maner Charlotte Thorstvedt til opprør mot kjendisstylisten, som jevnlig kaster terning over kjendisenes antrekk i Se og Hør.

- Man skal ikke sitte og tenke på at Jan Thomas sitter og spisser knivene, eller at han skal korsfeste deg, sa Charlotte Thorstedt til''God kveld Norge'' tidligere denne uken.

Programlederen mener folk ikke må ta hensyn til at Jan Thomas sitter klar til å vurdere kjolene når kvinner ankommer den røde løper. Thorstvedt (23) har allerede prøvd seg som modell, programleder på TV og radio og som DJ. Nå vil hun gjøre suksess som motedesigner.

Skaper diskusjon
Tone Damli Aaberge (21) setter imidlertid pris på terningkast seks fra kjendisstylisten. I sin blogg har hun lagt ut to bilder av seg selv der hun fikk toppscore fra ham.

"Takk, Jan Thomas for 6'arane", skriver hun.

Seher.no har også snakket med skuespiller Janne Formoe om hva hun synes om Jan Thomas' terningkast, og diskusjonen det skaper i veninnekretsen.

- Vurderingene hans diskuteres, ja! Det er alltid hyggelig å få en sekser av Jan Thomas fordi han er faglig dyktig, men jeg går ikke i kjelleren om jeg får et lavt terningkast, sier hun til Seher.

Populært stoff
PR-ekspert Elizabeth Hartmann mener at kjendiskvinnene ikke må ta terningkastene for alvorlig, og at det ikke er noen grunn til å kritisere Jan Thomas.

- I pressen har det alltid vært en kultur for å gi terningkast til politikere og kjendiser på den røde løperen. Det er en måte for pressen å skrive om hvem som var der, og det virker som at folk vil ha dette stoffet, sier Hartmann til Seher.no

Hun mener at Thorstvedt ikke skiller sak og person i sitt angrep på Jan Thomas.

- Før var det Kiki som hadde makten, nå er det Jan Thomas. Jeg synes hun skyter feil når hun angriper ham personlig. Han har jo en faglig kompetanse på klær og mote, og dersom en kjendis får gjentatte enere, er det jo en grunn til det, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun er Norges best kledde