Tone sørger over støttespillerens død

Roy Orbisons «Pretty Woman» døde på dagen 23 år etter ektemannens død. Tone Damli Aaberge sørger over støttespillerens bortgang.

GIFTET SEG SOM TENÅRING: Barbara Orbison sammen med ektemannen Roy, og et av barna deres, i 1972. Denne uken døde hun 60 år gammel. Foto: All Over Press
GIFTET SEG SOM TENÅRING: Barbara Orbison sammen med ektemannen Roy, og et av barna deres, i 1972. Denne uken døde hun 60 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Pretty Woman»-sangeren Roy Orbison døde 6. desember 1988, på dagen 23 år seinere gikk også hans enke Barbara Orbison (60) bort.

Barbara hadde kreft i bukspyttkjertelen og døde på Los Angeles County-Usc Medical Center i Los Angeles, der hun ble innlagt allerede 11. mai, ifølge Contactmusic.com.

Barbara eide selskapet Still Working Music, og oppdaget blant annet Taylor Swift. Det var også hun som promoterte Tone Damli Aaberge i USA. 

- Jeg har spilt «Butterflies» for flere av mine låtskrivere og produsenter, veldig dyktige personer som har hatt mange førsteplasser i USA, og de var imponert over både låten og Tones stemme, har Barbara uttalt til 730.no tidligere.

Og Tone selv uttrykker stor sorg over Barbaras død.

- Det var sjokkerende, og forferdelig trist. Hun var det flotteste, varmeste mennesket jeg har truffet i denne bransjen. Hun var i en periode en god rågiver og støttespiller for meg. Et vakkert menneske har gått bort, sier en sorgtung Tone Damli Aaberge til VG Nett.

Barbara var 17 år gammel da hun møtte den 32 år gamle Roy Orbison, og de to giftet seg i 1969. De fikk to sønner sammen.

Orbisons liv var fullt av tragedie før han møtte tenåringen Barbara.

Han mistet sin første kone, Claudette, i en motorsykkelulykke i 1966. To år seinere mistet han sine to eldste barn, som han fikk sammen med henne, i en husbrann.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer