Tone slår tilbake

Tone Damli Aaberge ble dømt nord og ned av P3-sjef Håkon Moslet. Nå tar hun til motmæle.

SLÅR TILBAKE: I tillegg til å gi ut to CD-er har Tone lånt ut stemmen sin til en animasjonsfilm, og vært med i flere reklamefilmer. Hun mener Moslet gjorde galt i å avfeie henne. Foto: SCANPIX
SLÅR TILBAKE: I tillegg til å gi ut to CD-er har Tone lånt ut stemmen sin til en animasjonsfilm, og vært med i flere reklamefilmer. Hun mener Moslet gjorde galt i å avfeie henne. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Jeg er uenig i at plata mi har vært en flopp. Den har solgt mer enn blant annet Sondre Lerche, sier Tone (19) til Dagbladet.


Den tidligere Idol-finalisten ble ifølge Dagbladet yidligere i år stemplet som en "meta-kjendis", som var blitt eksponert altfor mye av NRK P3-sjef Håkon Moslet.


Tone har blant annet vakt oppsikt med sin deltakelse i "Skal vi danse?" og lettkledde forside i bladet MANN:


Selv om Tone er enig i at pressedekningen til tider har vært veldig stor, mener hun at hun med to CD-er på CVen ikke kan avfeies uten videre.


Etter "Idol" sa han jo noe à la "takk og farvel Tone, du har ingen framtid". Han kan si hva han vil om meg, men jeg har i hvert fall utretta noe, sier hun til Dagbladet.


Nå ser Tone frem til sine fire førjulskonserter med bandet Penthouse Playboys, som starter torsdag.


- Jeg tror det blir artig og jeg får presentert meg for et eldre publikum enn det jeg er vant til. Det blir noen av mine sanger og noen coverlåter som folk kjenner igjen og kan være med på . Jeg regner med at folk er "godt i gæssen", sier hun til Dagbladet.


 


LES OGSÅ: Jan Thomas sminket lettkledd Tone!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer