IKKE SLUTT: Tone benekter på sin egen blogg at det er slutt mellom henne og Aksel slik en falsk Facebook-profil hevder.  Foto: All Over Press
IKKE SLUTT: Tone benekter på sin egen blogg at det er slutt mellom henne og Aksel slik en falsk Facebook-profil hevder. Foto: All Over Press Vis mer

Tone slår tilbake mot ryktene

- En eller annen tulling utgir seg for å være meg.

SEHER.NO:  Søndag ble Tone Damli Aaberges (21) manager David Eriksen nedringt av halve presse-Norge etter at rykter om at det var blitt slutt mellom popskjønnheten og skuespillerkjæresten Aksel Hennie (31) hadde begynt å florere på Facebook.

På sin egen bloggside avkrefter Tone selv bruddet, og forteller at årsaken til ryktene er at flere personer har opprettet falske Facebook-profiler i hennes navn.

«I dag har David Eriksen fått 48 telefoner om det er slutt mellom meg og Aksel. Dette fordi en eller annen tulling utgir seg for å være meg på Facebook, og har forandret sivilstatus til singel og skriver "negative" meldinger på "What's on your mind"-linja. Så, ikke skriv til disse profilene, det er ikke meg», skriver Tone i bloggen.

Overfor Seher.no innrømmer David Eriksen at Tone ikke er spesielt fornøyd med at folk har opprettet falske profiler i hennes navn.

- Det er vel ingen som synes at det er noe akkurat, men man blir jo vant til alt mulig da, sier han.

Manageren benekter imidlertid at brudd-ryktene plager popstjernen.

- Dette er ikke noe stort problem for henne. Det er verre for meg som må svare på alle henvendelsene etterpå. Alle som kjenner Tine vet at forholdet mellom henne og Aksel går strålende, sier han.

Ifølge Eriksen har Tone en egen Facebook-profil. Og manageren har et klart svar på hvordan man kan finne ut hvilken profil det faktisk er.

- Ja, det er den du antagelig blir ignorert på når du adder deg som venn, humrer han.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: - Vi har vært samboere i mange måneder