Tone slår tilbake mot oppslagene

- Jeg synes man må rette opp i slike misforståelser, skriver Tone Damli Aaberge på sin egen blogg.

TAR TIL MOTMÆLE: - Ja, jeg tjener mer penger på reklame enn på platesalg, for sistenevnte er ikke mye å skryte av om dagen. Derimot så gjør jeg mange, mange konserter, og konserter går så vidt jeg vet under kategorien musikk, skriver Tone Damli Aa Foto: Scanpix
TAR TIL MOTMÆLE: - Ja, jeg tjener mer penger på reklame enn på platesalg, for sistenevnte er ikke mye å skryte av om dagen. Derimot så gjør jeg mange, mange konserter, og konserter går så vidt jeg vet under kategorien musikk, skriver Tone Damli Aa Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Forrige uke skrev Dagbladet at den norske artisten Tone Damli Aaberge (22) tjener nesten like mye på reklamekampanjer, som hun gjør på salg av CDer.

Ifølge avisen har Tone tjent om lag 1,17 millioner kroner på platesalg, mens hennes seks store reklamekampanjer har gitt henne omkring 1.1 millioner kroner. Tallene er basert på estimater.
 
- Nå får hun sannsynligvis ti ganger mer enn det hun gjorde i Lerum-tida. Markedsverdien hennes har hatt en svært bratt kurve når vi vet at hun har gått fra ukjent til en av landets mest kjente på fire-fem år, sa konsulent i Try reklamebyrå, Arne Eggen, til Dagbladet forrige uke. 

Dette har ført til reaksjoner, innrømmer 22-åringen selv på sin egen blogg. Nå tar hun et oppgjør med dem som er kritiske til de gode pengene hun tjener på reklame.
 
- Jeg vil skrive en liten kommentar til dere som synes det er patetisk at jeg tjener mer penger på reklame enn på musikken min. Dette er ikke helt riktig. Ja, jeg tjener mer penger på reklame enn på platesalg, for sistenevnte er ikke mye å skryte av om dagen. Derimot så gjør jeg mange, mange konserter, og konserter går så vidt jeg vet under kategorien musikk, skriver artisten på bloggen.

Aaberge kommer også med en oppfordring til dem som tror på alt som skrives i mediene.

- Jeg synes bare det er ok å få rettet opp i slike misforståelser. Og husk, det avisene skriver er jo synsing, ingenting annet...

Søndag stilte Tone til start - blant over 16.000 deltagere - i Oslo maraton, der hun løp for «Aktiv mot kreft», som stilte med eget lag for blinde, døve og svaksynte.

«I love you»-sangerinnen snørte på seg joggeskoene for å løpe halvmaraton, 21 km, sammen med Knut Brumen (50), som er blind.

Det var en tøff opplevelse, ifølge henne selv.

- Jeg bestemte meg uansett for at dette skulle gå, Knut kom jo helt fra Gausdal. Hadde det ikke vært for ham, så vet jeg ikke om jeg hadde klart det. Jeg var ekstremt tung i steget, og var ganske siræva etter 11 kilometer. Jeg var nær ved å gi meg, men den gang ei - jeg holdt helt til mål! Jeg er veldig, veldig stolt, skriver hun på sin egen blogg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Leiligheten er solgt