Tone satser på David

Fever-sangerinnen er ikke sen om å takke ja til den tidligere Idol-dommerens invitasjoner...

SAMMEN: David Eriksen gjør stor suksess som produsent. Nå utvider han selskapet sitt og tilbyr management for artistene sine. Foto: SCANPIX
SAMMEN: David Eriksen gjør stor suksess som produsent. Nå utvider han selskapet sitt og tilbyr management for artistene sine. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Produsent og tidligere "Idol"-dommer David Eriksen (38) har lenge hatt en artistavtale med vakre Tone Damli Aabege (18), som deltok i "Idol" i 2005.

Nå utvider han produksjonsselskapet sitt, og tilbyr nå også management for artistene sine, deriblant den tidligere "Idol"-deltageren.

- Det er derfor naturlig at Tone har valgt å avslutte sitt samarbeid med Dsign Management AS og i stedet ha management og artistavtale gjennom samme selskap, skrives det i en pressemelding.

Toppløs-offerets nye manager heter Cato Ingebretsen.

- Det er ingen dramatikk rundt denne overgangen og begge parter ønsker hverandre lykke til videre, avsluttes pressemeldingen.

Damli Aaberge er for tiden aktuell med singelen "Fever". Se den flotte musikkvideoen her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer