Tone sang bursdagssangen i drilldrakt

Fredag inviterte Moods of Norway til gigantisk bursdagsfest i Oslo Spektrum. Se bildeserie!

DRILLPIKE: Tone Damli Aaberge sang bursdagssang for moteskaperne på festen.  Foto: Stella Pictures
DRILLPIKE: Tone Damli Aaberge sang bursdagssang for moteskaperne på festen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld samlet Moods of Norway-gründerne Simen Staalnacke (37), Stefan Dahlquist og Peder Børresen (35) 6000 av deres «nærmeste» til gigantisk bursdagsfest for det populære klesmerket.

I år kan nemlig Moods of Norway feire 10-årsjubileum.

Feiringen består av eksklusivt moteshow med smakebiter fra Moods of Norways vårkolleksjon «Pop Factory» - og artist Tone Damli (25) sang bursdagssang for jubilanten.

Fra scenen underholder også blant andre Maya Vik, elektronika-gruppen Ralph Myerz and the Jack Herren Band og Madcon. Førstnevnte var også dj på VIP-avdelingen.

Blant kjendiser som hadde møtt opp for å feire det suksessrike klesmerke var blant andre artist Carina Dahl (28), tidligere fotballspiller Lars Bohinen (43), «Skal vi danse»-vinner Hanne Sørvaag (33) og dekk-kongen Tommy Sharif (32), sanger Didrik Solli-Tangen (26) og musiker Tommy Fredvang (31).

Det hele startet da Stryn-gutta Stefan og Simen studerte på Hawaii Pacific University i 2003, og fikk besøk av kompisen Peder. Trioen ble gira på å starte opp et klesmerke basert på norske tradisjoner - og nå 10 år senere er traktor-logoen til Moods of Norway et kjennemerke verden over.

I 2011 omsatte bedriften for svimlende 295 millioner kroner, ifølge Wikipedia.

I tillegg til å ha åpnet 15 butikker i Norge, har trioen også ekspandert til det store utland. Moods of Norway kan skilte med egne butikker i både New York og Los Angeles, samtidig med at merket også distribueres fra ulike butikker verden over.

Da «Kon-Tiki» representerte Norge under den tradisjonsrike Oscar-utdelingen i Los Angeles i februar i år, inviterte selvfølgelig Moods-gutta til førfest i deres butikklokaler i timene før prisutdelingen.

Under Oslo Fashion Week i februar holdt Moods of Norway motevisning i Gamle Logen, og hadde fått prinsesse Märtha Louises (41) ektemann Ari Behn (40) til å åpne catwalk-showet - iført englevinger som en hyllest til kona!

I forkant av 10-årsjubileumsfesten har Moods of Norway lagt ut en videosnutt på deres hjemmeside, hvor Ari denne gangen hyller bursdagsbarnet:

- Jeg er en av de lykkelige karene som brukte klær fra deres første kolleksjon i 2003. De har utviklet seg på så mange måter, og klærne har en fantastisk energi og «spirit», som jeg er svært begeistret for. Og jeg vil påpeke til alle der ute, disse type klær gir en helt spesiell «spirit», sier han i videoen.

LES OGSÅ: - En av disse vinner «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer