PÅ DATE: Tone og Markus fotografert utenfor Pascal på St. Hanshaugen i Oslo tidligere denne måneden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ DATE: Tone og Markus fotografert utenfor Pascal på St. Hanshaugen i Oslo tidligere denne måneden. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Tone og Markus bekrefter forholdet

Oppdaterte Facebook-status og la ut første bildet av kjæresten på Instagram.

SEOGHØR.NO: I sommer avslørte Se og Hør at popstjernen Tone Damli (25) hadde funnet lykken med Bærums-mannen Markus Foss (31).

Tone har forholdt seg taus til saken, men tidligere i høst kunne Se og Hør stille med ferske og intime bilder av paret på date på fasjonable St. Hanshaugen i Oslo.

Markus Foss, som er arving til Plantefoss AS og tidligere rallysjåfør oppdaterte onsdag ettermiddag statusen sin på det sosiale nettstedet Facebook til «i et forhold» med Tone Damli Aaberge - og lykkeønskningene strømmer nå inn fra Foss' venner.

Det var nettstedet Side2 som meldte om statusoppdateringen først.

Tone og Markus valgte å la verden vite at de er kjærester på selveste Halloween-kvelden, og i den anledning har den flotte Sogndals-jenta lagt ut og tagget sitt første bilde av den seks år eldre kjæresten - med en noe humoristisk vri:

Tone var inntil februar i år forlovet med skuespiller Aksel Hennie (38).

Tidligere i oktober slapp artisten musikkvideo til sin nye låt «Perfect World» og fortalte til Se og Hør, som var med under innspillingen, at hun er glad for at hun én gangs skyld ikke ligger i sengen med en gutt:

- Det er viktig å gjøre ulike ting. Man kan ikke ligge i et badekar eller i en seng hele tiden, og det går fint an å være sexy på andre måter enn å kle av seg også, fortalte stjernen - som nå ikke er ledig på markedet lenger.

Se bakom-videoen med Tone under innspillingen av låten i videoen under:

 

 

Jan Thomas hyller Tones stilforandring - se video under:

 

 

 

LES OGSÅ: - For én gangs skyld ligger jeg ikke i senga med en gutt