Tone og Aksel har satt av barnerom

- Når man gifter seg har man en drøm om å få barn.

FORNØYD: - Det er jo veldig deilig å ha litt plass og boltre seg på. Samtidig er det deilig å ha en etasje for seg selv og ikke måtte gå oppå hverandre, sier Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: - Det er jo veldig deilig å ha litt plass og boltre seg på. Samtidig er det deilig å ha en etasje for seg selv og ikke måtte gå oppå hverandre, sier Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at artisten Tone Damli Aaberge (22) og hennes skuespillerkjæreste Aksel Hennie (35) kjøpte seg en villa på Frogner i Oslo. Nå innrømmer Tone at mammarollen for Aksels datter Hedda (5) og drømmen om egne barn er grunnen til at de kjøpte nettopp en villa og ikke en leilighet, skriver Her og Nå.

- Det er jo veldig deilig å ha litt plass og boltre seg på. Samtidig er det deilig å ha en etasje for seg selv og ikke måtte gå oppå hverandre. Vi har jo et barn også. Eller, Aksel har et barn, fortalte Tone da hun gjestet morgenshowet på NRJ.

- Ja, vi tenker langstiktig vet du, sier hun resolutt, ifølge Her og  Nå.

Den unge artisten avslører også at hun gjerne tar Aksels etternavn om de skulle gifte seg.

- Det blir nok Tone Hennie. Når man gifter seg har man en drøm om å få barn, og jeg har veldig lyst til at barnet og pappaen og jeg skal ha samme etternavnet, så det blir litt sånn familiegreie ut av det. Men som artist tror jeg at jeg vil holde på Tone Damli Aaberge, sier 22-åringen i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Har blitt veldig obs på hvordan jeg ser ut