REKKER IKKE FREM: Popartist Tone Damli Aaberge måtte til slutt si nei til å synge under fredagens Schlagerkveld på Rådhusplassen i Oslo. Foto: SCANPIX
REKKER IKKE FREM: Popartist Tone Damli Aaberge måtte til slutt si nei til å synge under fredagens Schlagerkveld på Rådhusplassen i Oslo. Foto: SCANPIXVis mer

Tone måtte si nei til Skeive dager

Heller ikke Alexander Rybak kunne...

SEHER.NO: Tidligere denne måneden kunne Seher.no melde at Alexander Rybak (23) allerede i januar sa nei til å delta på MGP-konserten på Rådhusplassen fredag kveld.

- Han sa nei fordi han er i Spania den uken, og det har vært planlagt siden høsten, forklarte manager Kathrine Synnes Finnskog til Seher.no.

Nå er det klart at heller ikke Tone Damli Aaberge (21) kan stille på konserten. Hun hadde i utgangspunktet sagt kanskje, og arrangørene i Skeive dager skal ha håpet i det lengste.

Heller ikke Tones uteblivelse fra arrangementet har noe å gjøre med at det er et homo-arrangement. I stedet er forklaringen nesten akkurat den samme som Alexander Rybaks:

- Den eneste grunnen er at hennes fly fra Spania ikke lander tidsnok i kveld til at hun hadde rukket det, sier Tones manager, David Eriksen, til Seher.no.

Det skal være helt tilfeldig at både vinneren og sølvmedaljøren fra årets norske Melodi Grand Prix-finale er i Spania i disse dager.

- De har ikke gjort noe sammen, heter det i en SMS fra David Eriksen.

Nummer tre i den norske finalen i MGP, Alexander Stenerud (34), er klar for kveldens show på Rådhusplassen, sammen med blant andre den svenske schlagerdronningen Shirley Clamp.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Rybak ble grillet om homo-rykter