Tone-manager begjært konkurs

- Jeg er i ferd med å ordne opp i det, sier David Eriksen.

TONE-MANAGER: Eriksen er Tone Damli Aaberges manager. Han er tidligere Idol-dommer, og har produsert musikk for Lindsay Lohan. Foto: Werner Juvik / Se og Hør
TONE-MANAGER: Eriksen er Tone Damli Aaberges manager. Han er tidligere Idol-dommer, og har produsert musikk for Lindsay Lohan. Foto: Werner Juvik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Plateprodusent og manager David Eriksen (45) er begjært konkurs av Bank 1 Oslo Akershus, melder avisen Dagens Næringsliv.

Banken har tatt ut en utleggsforretning på Eriksens enebolig i Holmenkollåsen, som viser at summen er på 543.000 kroner.

- Dette skyldes et gammelt selskap jeg eide. Jeg har snakket med banken og vil betale inn beløpet i morgen. Beløpet er forøvrig mindre enn det som fremkommer på utleggsforretningen, forteller Eriksen til avisen.

De siste årene er det tatt ut flere utleggsforretninger på boligen Eriksen kjøpte i 2007 med sin kone. Det er alt fra mindre summer under ti tusen kroner fra håndverkere til et beløp på 265.000 kroner som Oslo kemnerkontor registrerte i 2013.

Eriksen er manageren til Tone Damli Aaberge, og har i tillegg produsert låter for blant annet Lindsay Lohan.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke Adelén være med på etterfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer