TV-STJERNE: Sangeren Tone Damli Aaberge tok seerne med storm da hun og partneren Tom-Erik Nilsen slo seg løs i "Skal vi danse".  Foto: SCANPIX
TV-STJERNE: Sangeren Tone Damli Aaberge tok seerne med storm da hun og partneren Tom-Erik Nilsen slo seg løs i "Skal vi danse". Foto: SCANPIXVis mer

Tone må ta mediepause

Plateselskapet vil skjerme Tone Damli Aaberge fra mediene i neste halvår.

Idol-Tone skjermes!

SEHER.NO
: Plateselskapet EMI slår ring rundt skjermtrollet Tone Damli Aaberge (18). Vi vil se lite til ”Skal vi danse”-treeren helt til Tones nye plate lanseres halvveis i 2007.

- Hun trenger å være unna media nå. Vi visste det ville bli et stort mediekjør da hun sa ja til å være med i ”Skal vi danse”, men nå har det vært såpass mye at hun må ta en pause, sier markedssjef Erling Johannessen i EMI til Dagbladet.

LES OGSÅ: Idol-Tone mest sexy, Raser mot puppebilder, - Lite sjenert

- Elsker å være på TV
Sjefen for plateselskapet påpeker at Tone blomstrer foran kamera, og at hun har egenskaper som tiltrekker det norske publikum.

- Hun har en utrolig utstråling, og det lille ekstra som alle leter etter og som det norske folk liker. Du ser det med en gang kamera blir slått på, at Tone elsker å være på TV, sier Erling Johannessen til Dagbladet.

Til tross for alle lovordene må sangfuglen altså ta en pause fra blitslyset. Det til alle menns store fortvilelse...

LES OGSÅ: Vil ha Oslo-gutter, I sykebil etter bilkrasj, Benekter danse-romanse