LITE AKSEL-BILDER: - Bloggen er min greie, derfor legger jeg ikke ut så mye om Aksel der, forteller Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures
LITE AKSEL-BILDER: - Bloggen er min greie, derfor legger jeg ikke ut så mye om Aksel der, forteller Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tone må spørre Aksel om lov

- Han er ganske grei..

SEHER.NO: Tone Damli Aberges (22) blogg er populær lesning for sangstjernens mange fans.  22-åringen skriver ofte om lengselen etter skuespillerkjæresten Aksel Hennie (34) når han er ute og reiser, men sjelden legger hun ut bilder av sin store flamme.

Årsaken er ganske enkel.

- Bloggen er min greie, derfor legger jeg ikke ut så mye om Aksel der. Men iblant tar jeg bilder av oss og spør ham om det er ok at jeg legger dem ut. Det bruker å være i orden, han er ganske grei, forteller Aaberge til Her og Nå.

Sogndalsjenta, som forrige uke ble overrumplet av en halvnaken mann under åpningen av Oslo Fashion Week, er i disse dager i ferd med å avslutte arbeidet med sitt nye album. 22-åringen planlegger også USA-turné når plata er klar.

- Jeg håper på å slå igjennom i USA, det er klart. Men hvordan sjansene mine er, det vet jeg ikke. Det blir spennende å se, sier Tone til ukebladet.

At den norske artisten og hennes filmkjæreste er svært forelsket, virker ganske tydelig. Det la heller ikke Aksel Hennie skjul på under åpningen av Oslo Fashion Week.

- Jeg synes hun ser helt fantastisk ut. Hun ser helt fantastisk ut alltid! smilte han til Seher.no den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var utrolig deilig