BLIR VÆRENDE: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie flytter ikke til England eller USA. I hvert fall ikke ennå. Foto: SCANPIX
BLIR VÆRENDE: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie flytter ikke til England eller USA. I hvert fall ikke ennå. Foto: SCANPIX Vis mer

Tone legger drømmen på is

- Jeg har også hørt mange rykter, forteller manager David Eriksen.

Publisert
SEHER.NO:  I oktober var Tone Damli Aaberge (21) i London og spilte sin aller første konsert utenfor Norge. Like etterpå ble det kjent at den flotte Sogndal-jenta skulle lanseres internasjonalt, av plateselskapet Universal.
 
Tone og kjæresten Aksel Hennie (34) skulle flytte fra Oslo til London, mens det også gikk rykter om at de skulle flytte til USA. Nå er flytteplanene lagt på is.

- Jeg har også hørt mange rykter, men det som er fakta, er at Tone og Aksel blir i Norge, sier sangstjernens manager, David Eriksen, til Her og Nå.
 
Eriksen mener det er andre ting enn flytting Tone bør konsentrere seg om akkurat nå.

- Det er helt riktig at det skjer mange spennende ting med Tone på musikkfronten. Men nå må vi konsentrere oss om Norge, det norske markedet og hennes norske fans. Det er det aller viktigste akkurat nå. Man kan vel si at de har lagt flytteplanene på is, forteller Eriksen til bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg dum

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer