Tone Kristin fryktet rødt hår. Gjett hva hun fikk?

Jan Thomas gjorde et drastisk grep da blondinen ble ny.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde «Bli ny», der vanlige kvinner får en makeover på Jan Thomas Studio.

– Jeg er åpen for det meste, bare jeg ikke får rødt hår. Jeg har vært lys hele livet, forklarer Tone Kristin Tollefsen (39) når hun møter kjendisstylisten for første gang.

Tobarnsmoren fra Sandnes har hatt den samme frisyren i 15–20 år.

– Jeg synes det er litt kjedelig med blondt hår. Det er ikke essensen av deg. Jeg vil gjøre en drastisk forandring, sier nysingle Jan Thomas (48) i videoen du kan se øverst i saken.

KLAR FOR FORANDRING: - Jeg er åpen for å prøve alt! Jeg har aldri farget håret, bare litt i bunnen, forklarer Tone Kristin Tollefsen til Jan Thomas og frisør Junior Silva (t.v.) Foto: Henning Jensen/Se og Hør
KLAR FOR FORANDRING: - Jeg er åpen for å prøve alt! Jeg har aldri farget håret, bare litt i bunnen, forklarer Tone Kristin Tollefsen til Jan Thomas og frisør Junior Silva (t.v.) Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Tone Kristins store skrekk skal snart vise seg å gå i oppfyllelse. For når hårfargen skylles ut er håret nettopp knallrødt!

– Jeg lover at det blir bedre, sier frisør Junior Silva beroligende. Pippi-fargen er nemlig bare første skritt i prosessen med å gjøre blondinen til brunette.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

KNALLFARGE: - Jan Thomas fortalte at jeg skulle bli Pippi først. Jeg stoler på at det bare er midlertidig, sier Tone når hun får se sitt oransje hår.
KNALLFARGE: - Jan Thomas fortalte at jeg skulle bli Pippi først. Jeg stoler på at det bare er midlertidig, sier Tone når hun får se sitt oransje hår. Vis mer

Ekstem forvandling

– Først forpigmenterer vi håret. Så skal vi gi en nydelig, brun farge. Da får vi en ny, morsom utgave av deg. Jeg vil at folk skal tenke «Shit, hvem er det?» forklarer Jan Thomas underveis.

Tone Kristins hår blir farget i flere omganger og klippet i en ny frisyre. Så får hun farget og formet brynene. Til slutt legges det profesjonell sminke, og hun blir kledd opp i en hvit dress.

Meld deg på Bli ny med Jan Thomas her!

– Det morsomme i dag har vært prosessen med håret. Du har vært blond hele livet. Men jeg hadde lyst til å gi deg en tydeligere identitet, gjøre noe som skiller deg ut. Vi brukte mye tid på å få deg fra blond til brunette. Hvordan opplever du det? spør kjendisstylisten.

– Dette er veldig uvant, men jeg føler meg komfortabel. Jeg tror ikke folk hadde kjent meg igjen på gata hvis de så meg sånn! smiler Tone Kristin.

(saken fortsetter under bildet)

NY KVINNE: Etter mange runder med hårfarge er Tone Kristin blitt brunette. Jan Thomas kler henne opp i hvit dress og gradert topp, begge fra by Malene Birger.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
NY KVINNE: Etter mange runder med hårfarge er Tone Kristin blitt brunette. Jan Thomas kler henne opp i hvit dress og gradert topp, begge fra by Malene Birger. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

– Antrekket passer så godt til håret og sminken din. Det er en fantastisk balanse. Jeg håper du tør bruke litt lysere plagg. Både sminken og garderoben håper jeg utvikler seg med den nye hårfargen, sier Jan Thomas.

 – Dette har vært en kjempeopplevelse, avslutter Tone Kristin.

Se hele reportasjen i ukens Se og Hør - i salg nå!

LES MER: Jan Thomas snakker ut etter bruddet: - Vi har det bedre nå.