Tone kom sammen med Markus

Strålte på den røde løperen under Se og Hørs store kjendisgalla.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober publiserte Se og Hør de første bildene av Tone Damli og kjæresten, Bærumsmannen Markus Foss (30), sammen da de viste seg på St. Hanshaugen i Oslo.Søndag kom Tone og Markus sammen til Se og Hørs kjendisgalla i Christiania Teater i Oslo i Herve Leger-kjole, Matthew Williamson smykker og Saint laurent-sko. Dette var første gang de to viste seg sammen i en slik anledning.

- Hvorfor valgte dere denne anledning til å vise dere sammen for første gang, Tone og Markus?

- Det bare ble sånn, sier Damli til Seoghør.no.Damli forklarer at responsen etter at de to offentliggjorde forholdet på Facebook har vært veldig bra.

- Responsen har vært fin, sier Tone til Seoghør.no.Begge strålte og så svært forelsket ut da de entret teateret.- Hvordan er det å være sammen med en av Norges vakreste kjendisvinenner, Markus? - Jeg koser meg, jeg, sier Markus til Seoghør.no.Mange ble sjokkert da nyheten om at Tone hadde brutt forlovelsen med Aksel Hennie kom i februar i år.Paret hadde planer om å gifte seg i Italia i sommer, noe som ikke ble noe av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.