Tone kan legge ned bloggen etter grov hets

- Bloggen min skal ikke være et negativt chatteforum, sier Tone Damli Aaberge. Se video!

LEI: Tone Damli Aaberge, som her er avbildet sammen med kjæresten Aksel Hennie, begynner å se seg mektig lei av negative skriverier på sin egen nettside. Foto: Stella Pictures
LEI: Tone Damli Aaberge, som her er avbildet sammen med kjæresten Aksel Hennie, begynner å se seg mektig lei av negative skriverier på sin egen nettside. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med Tone Damli Aaberge nederst i saken!

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge (22) er både elsket og hatet rundt om i Norge, og bloggen hennes blir også flittig besøkt av både elskerne og haterne.

Nå har det derimot gått en stund siden den vakre artisten har skrevet noe på den nevnte bloggen. Det siste innlegget ble skrevet 10. desember i fjor, og når Seher.no møter 22-åringen i forbindelse med Costume Awards, som ble arrangert forrige uke, letter hun litt på sløret.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå. Det eneste jeg vet er at bloggen min ikke skal være et negativt chatteforum, sier hun til Seher.no.


- Hva mener du med det?

- Det får vi snakke om en annen gang, smiler Tone.

Til Seher.no bekrefter Tones manager, David Eriksen, at de enda ikke har bestemt bloggens skjebne. Eriksen forteller derimot at han mandag skal i møte med Tone - der agendaen blant annet er nettopp dette.

- Tone har begynt å twitre, og er veldig aktiv der. Hun har egentlig aldri vært noe flink til å blogge, det har seg ofte sånn at vi må stå «over nakken» på henne for at det skal skje noe. Selv mener jeg at hun ikke trenger begge deler, forteller Eriksen til Seher.no.

Likevel: Det er fortsatt ikke bestemt hvorvidt Tone Damli Aaberges blogg blir lagt ned eller ikke. Men at det er store muligheter for at så skjer, det legger ikke David Eriksen skjul på.

- Det er foreløpig usikkert. Jeg skal i møte med henne i løpet av dagen. Dette er en av tingene vi skal diskutere. Så får vi se hva som skjer etter hvert, sier han til Seher.no.

Tones management har flere ganger tidligere reagert kraftig på grov hets og stygge kommentarer som har blitt ytret på nettstedet hennes. Så langt har det gått, at de tidligere blant annet har sett seg nødt til å stenge bloggen.  Også nå ligger det mange stygge kommentarer ute på bloggen.

Nå kan det hende at Tone gjør som flere poulære bloggere har gjort den seneste tiden, nemlig å legge ned hele bloggvirksomheten. Tildigere denne måneden ble det kjent at Norges mest populære blogger, Emilie «Voe» Nereng, kuttet ut bloggen på grunn av at hun «var sliten» ikke minst på grunn av all hetsen.

«Noen mener tydeligvis at «dersom man ligger øverst på blogglisten så må man tåle hva som helst». Hallo, jeg er jo bare en helt vanlig jente som blir lei meg når folk snakker stygt om meg! Kan man ikke bare la være å si noe hvis man ikke liker hvordan jeg er eller ser ut, ikke liker hvordan jeg blogger eller mener at jeg ikke fortjener å ligge på 1.plass? Da er det vel bare å slutte å gå inn på bloggen?,» skrev hun. En annen blogger, Julia Nyland, har også snakket åpent om alle de negative kommentarene hun får.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kliner Tone til fra scenen 

Se video med Tone Damli Aaberge her:[obj:media:9328]