Tone hyller nygift søster og svoger

- Har aldri sett deg vakrare!

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag, i strålende solskinn, giftet Tone Damlis (26) storesøster Tale Damli (27) seg med samboeren Jens Kristian Nesse (40).

Ikke et øye var tørt da den vakre 27-åringen gikk opp kirkegulvet, og spesielt lillesøster Tone var svært emosjonell og rørt av bruden.

- Vielsen var helt nydelig. Jeg grein til og med før jeg gikk inn i kirka. Nå må jeg begynne å skrive tale, det blir enda en utfordring. Men nå skal vi ta bilder - og så er det selskap, sa en rørt Tone utenfor kirken.

Lørdag formiddag oppdaterte hun følgerne sine på Instagram med flere bilder fra den gledelige begivenheten, og den flotte ettbarnsmoren benyttet anledningen til å hylle sin nygifte søster og svoger:

«Har aldri sett deg vakrare @taleaaberge Finaste brudehøna. #taleogjens»

«E så glad for at Tale fann deg, @jensnesse Finaste svogeren eg kunne drømt om»

Idol-dommeren og artisten er selv lykkelig samboer med Markus Foss (31), som hun fikk datteren Billie med i slutten av april.

Den skjønne prinsessen matchet mamma i en spesialdesignet paljettkjole fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen (TSH).

Bryllupsfesten ble avholdt på fasjonable Ekebergrestauranten i Oslo.

VAKKERT BRUDEPAR: Tale Damli tar ektemannens Jens Kristians etternavn, og blir dermed hetende Tale Nesse.  Foto: Espen Solli / Se og Hør
VAKKERT BRUDEPAR: Tale Damli tar ektemannens Jens Kristians etternavn, og blir dermed hetende Tale Nesse. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Tone bruker fortsatt «gravidskoene»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.